Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Dzaba objavljivate dbox ip kad sam jedan eventualno dva mogu gledat ,i dzaba se svadjate ,pisano je vec jednom da se ne obavljuju javno al nema se to kome dokazat ,najbolje posaljte nekom na pp i pomocete mu a ovako javno stane za dan

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.513
sve sto se objavi stane za dan-dva najdalje tako da bi onda po toj logici trebalo zabraniti objavljivanje bilo kakvih strimova
nesto se poceo sopiriti ti...da bi ja bio admin ne bi te ovako tolerisao...pa lepo ti ljudi kazu da ne objavljivaj boxeve jer bas niko nema korist od toga....ako ti ne vazi pusti ga pri miru i to je to....ako ti je dobar sacuvaj ga za sebe ili ga salji nekom na private ili slicno....zar je tako tezko to uciniti....

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
nesto se poceo sopiriti ti...da bi ja bio admin ne bi te ovako tolerisao...pa lepo ti ljudi kazu da ne objavljivaj boxeve jer bas niko nema korist od toga....ako ti ne vazi pusti ga pri miru i to je to....ako ti je dobar sacuvaj ga za sebe ili ga salji nekom na private ili slicno....zar je tako tezko to uciniti....
Kod nas u hrvatskoj je jedan upadao u tudi dreambox blizo mene i ovaj prijavio policiji i pokucalo mu na vrata ide u bukso.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930

Pa dobro, od koje objavljene liste ljudi imaju koristi? Sve stane u toku istog dana.

Natrag