- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Proksije, sta ce ti to? Nisi valjda u Kini pa ti trebajuAjde wolf salji neke srpske proksije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Proksije, sta ce ti to? Nisi valjda u Kini pa ti trebajuAjde wolf salji neke srpske proksije
Samo to i još da taj čiji je ID nema aktiviran d3go, a da je u gold duo/trio paketu gde mu je d3go uračunat u pretplatu. U suprotnom stićiće mu račun za uslugu koju ne koristi pa će je odjaviti.Hm ispada da se d3go nalog moze lako napraviti ako se sazna id broj od racuna.
da li moze neko da mi posalje rts hd ili rts 1 stream?
http://109.122.121.21/live/rts_1.stream/playlist.m3u8?hash=25633309dd46595e743eee3ba1fb7075e2b63b8f
Ne razumijem sta je deleted ?? Sta trazis i sta ti pretraga izbaci??Jedno pitanje za uvazene moderatore, uvijek prije nego postujem neki link provjerim ga u trazilici medjutim ipak se kao juce desava da su deleted a u obrazlozenju pise "ima vec". nakon toga ja ponovo odem da potrazim da vidim gdje ima i opet nisam nista nasao. Maloprije vidim one iste linkove neko posao danas i eno ih jos uvijek stoje. Malo sam zbunjen i pitam se sta radim pogresno?
Unaprijed hvala za odgovor, pozdrav.
91.109.20.227:8080/TV4001?gtoken