Član
- Učlanjen(a)
- 20.07.2009
- Poruka
- 3.518
Nista bolje nisma dobio,hvala puno...pozdrav!Moze, proveri PP.. Sto samo odredjeni da uzivaju u tome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nista bolje nisma dobio,hvala puno...pozdrav!Moze, proveri PP.. Sto samo odredjeni da uzivaju u tome..
Nemas dobar StreamVidim da kod tebe radi,ali zasto kod mene nece ni da krene stream?
http://oceanhost.eu/1qwwplfak0oi/xposed-arm-20150308.zip.html
odredjenih je bilo oko 30 i gledali su oko 2-3 meseca koliko ja znam....i bilo je puno bolje nego ovo sto je sada ,te vas javno molim po ko zna koji put da mi ne zatrpavate sanduce slicnim porukama,jer nemam veze sa tim....i koliko znam to vise neradi..ljudi sa 0 i 1 postom to verovatno i neznaju da ne radi pa ovom prilikom ih obavestavam...
Haha,ko li ih to upućuje tebi?!odredjenih je bilo oko 30 i gledali su oko 2-3 meseca koliko ja znam....i bilo je puno bolje nego ovo sto je sada ,te vas javno molim po ko zna koji put da mi ne zatrpavate sanduce slicnim porukama,jer nemam veze sa tim....i koliko znam to vise neradi..ljudi sa 0 i 1 postom to verovatno i neznaju da ne radi pa ovom prilikom ih obavestavam...
Na par foruma okacise skriptu i rekose javite se bokiju sa SF. Plakao sam od smeha... boki nije ti lakoHaha,ko li ih to upućuje tebi?!