Član
- Učlanjen(a)
- 22.12.2011
- Poruka
- 1.151
Imam sve strimove sto mi trebaju pre svega ultre..e sad sto nemam tamo neki korejanski strim,to se bas pojede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imam sve strimove sto mi trebaju pre svega ultre..e sad sto nemam tamo neki korejanski strim,to se bas pojede
Tako je!I ne treba se hvaliti i uzivati sto drugi nemaju,kao sto radi silverplatinumponekad se pitam jel je stvarno sve u redu sa tobom? pa i meni fali kvalitetnih strimova ali ponasanje do drugih clanova je puno vise vrednije....to se sve naplati kasnije....
Koliko znam u MaxTV listi nema, ali mozda ima tamo gde je i Arena Sport BiH, mada nisam siguran !Tnx ali me više zanimalo ovo:
1:0:19:19C:3:40:A00000:0:0:0: - ARENA SPORT 1 HD
ako ima u SD
a sta bi ti da ti dam sofver za drm kanale e taj ko bi tebi dao mora da bude udaren mokrom carapom po glavi on mene sigurno neces dobiti ne samo ti nego vecinaTako je!I ne treba se hvaliti i uzivati sto drugi nemaju,kao sto radi silverplatinum
Arene u max tv na satelitu imaju samo u HD. I samo oni imaju arene. A za polaris nebi znao u kojem su formatu HD ili SDA postoje li igdje drugo osim u Polaris listi
TNX