- Učlanjen(a)
- 13.08.2009
- Poruka
- 1.515
kod mene istokod mene sve radi super sto se tice volim tv .jeest da sam se registrovo davno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kod mene istokod mene sve radi super sto se tice volim tv .jeest da sam se registrovo davno
na makedonia on demand za volim tv treba registracija na volim.tv
problem je kad se registrujete na www.volim.tv kaze da je nalog kreiran i to je sve
ako hocete da se upisete preko macedoin on demand kaze da vam treba registracija
ne priznaje facebook
nesto nije u redu na www.volim.tv
ja probam ima vec mesec dana
Sve te rijaliti programe tipa parovi,farma,veliki brat... treba zakonom zabraniti a vas sto mislite da je to korisno i da se moze nesto pametno nauciti poslati u Gulag da se opametitebolji su Parovi, tamo mozes nesto pametno i nauciti...svaki dan ponesto saznas o nekoj vip osobi tamo...Pozz
Bravo Night,pravo u centar.Stvarno sam se zasekirao i veceras necu mocu da spavam jer sam saznao da neka ***** tamo nije nalakirala nokte...Sve te rijaliti programe tipa parovi,farma,veliki brat... treba zakonom zabraniti a vas sto mislite da je to korisno i da se moze nesto pametno nauciti poslati u Gulag da se opametite
Ima tu jos pod tom frekvencijom kanala izmedjuostalih OBN+ Aljazeera HD itd....Ako nekom zatreba:
Eutelsat 16A, 16°E
Hayat HD testira u DVB-S2 Slobodan na 11304.00MHz, pol.H SR:30000 FEC:2/3 SID:2 PID:65 MPEG-4