Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
09.11.2014
Poruka
50
imam user name i password od neke liste (nije moja, ta lista se placa) i sad kad ja udjem u tu listu da gledam kanale taj koji je napravio listu ce vidjeti da ja gledam tudju i promjenice password i user od nje kako da sakrijem da on ne vidi da ja gledam kanale....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
system pa settings,live tv pa stavi enable,pvr clients pvr iptv simple client,configure,general ,location local path ,u narednom polju nadjes gde ti je lista mora biti na internu memoriju uredjaja,restartuj xbmc i pojavice se na pocetnom ekranu live tv sa programima koje si ubacio u listu,ako se ne pojavi restartuj box.to je sve .u slucaju da opet nece skini odavde iptv simple client i 1 i 2 pa instaliraj i ponovi postupak
Kod:
http://www.bbtsip.tv/iptv-simple-client2.html

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Tamara ,Janko, Marko itd... Ko je kome i zasto uputio kritike dal luc+luc njima ili oni njemu i zbog cega nije ni mjesto ni vrijeme da mi ovdje o toj vrsti njihovih problema razglabamo.

Nista zlonamjerno nek oni svoje probleme rijesavaju negdje drugdje ali ne ovdje

Dal je luc+luc legalan ili nije on zna i on odgovara sam za svoje postupke bilo koje vrste da su.

Pozdrav ugodan Dan svima

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Ako nekom treba Sky sport 1,2,3,4,5,F1 SD, mogu da mu posaljem, mozda ima jos kanala, mrzi me da trazi, ne znam dokle ce raditi.

Poslednja izmena:
Natrag