Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Malo je to informacija... mozda lista nije dobro formatirana tj. kodirana... Dal ne mozes da pustis kanale ili uopste nema kanala u kodiju?imam jedan problem jedan mi je dao listu i kada je pustim u vlc radi normalno a u kodiju nikako nece pa ako mi moze neko pomoc
P.S u kodiju radi mi svaka lista osim te
nabaci listu negdje na server i radice normalnoČudan problem imam.
Na telefonu imam instaliran mx plejer i iptv pro. Koju god listu da pustim, posle minut-dva zabaguje. Ili ponavlja istu scenu, ili se jednostavno zakoči. Ako pustim tvviet apk, radi normalno.
Pre 2-3 dana mx plejer se ažurirao, ali se nije kodek ažurirao, a obično ide jedno sa drugim. Na play prodavnici nije moguće ažuriranje kodeka.
ma ko jos prenosi zvezduJel moguce da Sport Klub danas ne prenosi Igokea Zvezda??
Imas na balkansport 11 u HD kvalitetu.Jel moguce da Sport Klub danas ne prenosi Igokea Zvezda??
Malo pre video da ima na RTRS,nego mi cudno sto SK ne prenosi...ma ko jos prenosi zvezdu
salim se, imas na rtrs live, a na sk3 reprizu od 23h(da ima sk12, stavili bi je tu )
pozdrav
Koji je taj kanal?Imas na balkansport 11 u HD kvalitetu.
ma ko jos prenosi zvezdu
salim se, imas na rtrs live, a na sk3 reprizu od 23h(da ima sk12, stavili bi je tu )
pozdrav
Nije u HD već u SD kvalitetu. Verovatno će preuzimati prenos sa RTRS ili sa Happy Tv a ni jedni ni drugi koliko je meni poznato ne emituju program u HD kvalitetu.Imas na balkansport 11 u HD kvalitetu.