Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Da bi gledao sliku u full HD-u moras imati TV full HD, tj. TV koji podrzava 1080p rezoluciju !

I, kad smo vec kod HD-a, svi zelimo sto brzi download da bi gledali streamove u HD-u, a zaboravljamo na upload onoga koji nesto streamuje, koji je obicno slab, pa zato i ne mozemo gledati takve streamove ! ;)

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Bind poziva na razumevanje i saradnju a ministar postavlja opet vipnet listu. Aman ljudi ako hoće neko nesto domaće da podeli nek kaze imam listu i šaljem na pp. Podeli kome treba i svi imamo šta da gledamo. Ovako sigurno neće dugo potrajati i ostacemo bez svega.
Mada, što i burmann kaže neke stvari mogu biti uzaludne.

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Nista novo........ja nevide jos nijednu aplikaciju koju je tamo neko napravio...za razliku od desetina i desetina ovde napravljenih.......tako da to sve govori...

Copy /Paste ja zovem taj forum.....Mi smo namerno zatvorili vidljivost na netu za neregistrovane korisnike za nas internet tv,i samim tim zatvorili i google da nam izbacuje tagove iz tog dela foruma......To govori da nam nije stalo do posecenosti ,hvaljenja...niti bilo cega...svesni smo da posedujemo znanje,aplikacije,programe.. koje nema gotovo nijedan internet tv forum na Balkanu a i da mozemo napraviti sta pozelimo.....pa i aplikaciju da usisava i strimove sa tog foruma koji se god postave..bez i da se ide tamo...naprimer ovako.....dugmence.....

etfM7eM.png

naprimer losmijev usisivac usiso ceo yify...nece taj forum.....:roll::roll: ..imam yify u notepadu.....:beee::beee::beee:

4glXbWk.png

http://serbianforum.org/threads/torrent-movies-yify.584235/

ili ova 3 sajta.......

Ashampoo_Snap_2015.02.23_00h02m19s_004_397a5.png

....medjutim nama to netreba.......pogotovu ne za taj sajt.....

Kada pravim aplikacije SF logo namerno stavljam zbog takvih kao sto je taj kreten.koji nikada nije pronasao sam nijedan strim,najverovatnije......i da nije takvih ovde bi svi gledali gotovo sve sto pozele......e upravo zato i ima dosta stvari koje se ovde javno ne objavljuju a koje oni mogu samo sanjati da gledaju a kamoli da imaju.....

Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
poz , pitanje ako je neko devero sa slicnim problemom , imam mini android koji se poveze sa tv ali nema daljinski pa me zanima ima li neka aplikacija koja bi glumila daljinski tj 2 aplikacije jedna je server a druga klijent koju bi instalirao na tablet ili mob , trazio sam ali sve sto sam nasao je tri dlake , mozda ovom pitanju nije mjesto ovdje ali obzirom da na tom cudu gledam tv kanale mozda i jeste

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Sve sto budem reko,bice i vise nego suvisno!Svaka budala ima pravo na svoje veselje?!U svako slucaju,hvala vama momci na predivnim aplikacijama,koje se samo ovde mogu naci!!!

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
poz , pitanje ako je neko devero sa slicnim problemom , imam mini android koji se poveze sa tv ali nema daljinski pa me zanima ima li neka aplikacija koja bi glumila daljinski tj 2 aplikacije jedna je server a druga klijent koju bi instalirao na tablet ili mob , trazio sam ali sve sto sam nasao je tri dlake , mozda ovom pitanju nije mjesto ovdje ali obzirom da na tom cudu gledam tv kanale mozda i jeste

RC1101.jpg

RC11opistast.jpg

MELEF10front.jpg

MELEF10rear.jpg

Ima i mnogo bolje od toga, recimo ovo radi na androdiu mislim da kosta izmedju 2500 i 3000 rsd... Ima opcija i sa telefonom kao daljinskim ali zasto gubiti zivce...

VIP IPTV
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
2.173
RC1101.jpg

RC11opistast.jpg

MELEF10front.jpg

MELEF10rear.jpg

Ima i mnogo bolje od toga, recimo ovo radi na androdiu mislim da kosta izmedju 2500 i 3000 rsd... Ima opcija i sa telefonom kao daljinskim ali zasto gubiti zivce...
Jeste ovo dobra stvar, ali zašto plaćati kad postoji aplikacija koja savršeno odrađuje posao.
Kod:
http://m.digitalatmosphere.store.aptoide.com/app/market/com.rockchip.mediacenter/2/2319067/eHomeMediaCenter

Natrag