Nista novo........ja nevide jos nijednu aplikaciju koju je tamo neko napravio...za razliku od desetina i desetina ovde napravljenih.......tako da to sve govori...
Copy /Paste ja zovem taj forum.....Mi smo namerno zatvorili vidljivost na netu za neregistrovane korisnike za nas internet tv,i samim tim zatvorili i google da nam izbacuje tagove iz tog dela foruma......To govori da nam nije stalo do posecenosti ,hvaljenja...niti bilo cega...svesni smo da posedujemo znanje,aplikacije,programe.. koje nema gotovo nijedan internet tv forum na Balkanu a i da mozemo napraviti sta pozelimo.....pa i aplikaciju da usisava i strimove sa tog foruma koji se god postave..bez i da se ide tamo...naprimer ovako.....dugmence.....
naprimer losmijev usisivac usiso ceo yify...nece taj forum.....
..imam yify u notepadu.....
http://serbianforum.org/threads/torrent-movies-yify.584235/
ili ova 3 sajta.......
....medjutim nama to netreba.......pogotovu ne za taj sajt.....
Kada pravim aplikacije SF logo namerno stavljam zbog takvih kao sto je taj kreten.koji nikada nije pronasao sam nijedan strim,najverovatnije......i da nije takvih ovde bi svi gledali gotovo sve sto pozele......e upravo zato i ima dosta stvari koje se ovde javno ne objavljuju a koje oni mogu samo sanjati da gledaju a kamoli da imaju.....