Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pa ti druze dodji pisi sta pametnije :) Da se ne naljutis, smatram da si u pravu, i meni je dosadilo da citam kako se neki ponasaju kao deca, "ja imam ovo, meni radi" pri tome kaciti tolike slike da bi se nesto dokazalo. Tema je malo opustenija, okej, ne treba "seci glave" za svako malo ali isto tako treba da se zna neki red. Meni nije problem da se tog reda drzim ali kad vidis sta ko sve pise jednostavno te "povuce".

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Siluje se na sve strane, a ne samo ovde (pogledajte samo koliko se puta postavlja na drugim ex-yu forumima u toku dana ili sedmice, da o stranim i ne pricam). Tako da batalite tu pricu kako nesto staje jer se i ovde objavljuje, vec je izlizana. Morate shvatiti da kad nesto izadje u javnost to je osudjeno na propast, dal to bilo postavljeno jednom ili 100 puta ovde ili na drugom mjestu isti djavo.
Prvi tvoj post koji nije spam:smisi::beee::beee::beee::beee::beee:

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
meni sve dira ,ko sat ,pun sam ko brod ,manje se zezajte ovdje ,i hvalite vise pomazite ljudima koji nemaju nista ,i skanirajte ,nekad je malo maste vaznije od znanja ,mnogi koji su ovdje ,prepoznace ovaj komentar ,a i oni skojima se druzim i djelim ono sto imam

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pa kad već imaš što ne podjeliš da imamo i mi.Evo meni fali history ,ali ne viasat taj imam .I da da ima titlove na udp znam da je bio ima mjesec dana a nisam ga spremio a radi garant.Ako imaš pošalji.Hvala!

Natrag