- Učlanjen(a)
- 10.07.2014
- Poruka
- 247
SOTA hvala ti za Marka i Andjeliju !
Sota izgleda malo popio mada.... suv kao Barut 26 godina mozda i vise
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SOTA hvala ti za Marka i Andjeliju !
Sota izgleda malo popio mada.... suv kao Barut 26 godina mozda i vise
Pozdrav
Sto se mene tice ja sam tu samo da spamujemOni su tu da je ugase, a mi smo tu da nađemo novu.
Hihi...Boki zvani Pink Manijak***Hidden content cannot be quoted.***
Pa kad se torpedo malo povukao.Sto se mene tice ja sam tu samo da spamujem
Vidim ide ti dobro!
U zadnje vreme manje vremena imam, ali ako primetite duplu listu kliknite report, i neko ce je skloniti...ima karlo potpuno pravo , samo da se sruse sve liste da neko na taj racun služi pare. sto nebrisete blicnet vec je bila postavita pa opet pa opet niko neobrise znaci nekome u interesu da prestane radit
i siol takođe više puta i nije obrisana bila
mislim da je tu dosta ljudi koji namerno skupinski rade na tome da se liste unistavaju da oni mogu da sluze , eto moj 300 post, zivi mi bili jos godina sto . pozdrav svima postenima fomurasima na sf.
jel ko sta pokusavao ovo da izskenira
***Hidden content cannot be quoted.***[/url]
Siluje se na sve strane, a ne samo ovde (pogledajte samo koliko se puta postavlja na drugim ex-yu forumima u toku dana ili sedmice, da o stranim i ne pricam). Tako da batalite tu pricu kako nesto staje jer se i ovde objavljuje, vec je izlizana. Morate shvatiti da kad nesto izadje u javnost to je osudjeno na propast, dal to bilo postavljeno jednom ili 100 puta ovde ili na drugom mjestu isti djavo.Zato sto je konstantno javno objavljivanje te liste silovanje. Ako ogranice na Hrvatsku tesko cete izvana gledati jer brzih proksija necete naci.
Nema se snage za borbu sa ovim novopečenim spamerima, Wolfom, Losmijom, Sotom...Pa kad se torpedo malo povukao.