Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pa vjerovatno vas gleda puno jednu te istu listu sa istim useromZasto mojatvojatv secka isto kao BalkanstreamYU?A bas dobrih kanala ima.
Zato sto ne moze istovremeno biti tvoja i moja Zezam se, nemam pojma. Vjerovatno ti sjecka zato sto je jos necijaZasto mojatvojatv secka isto kao BalkanstreamYU?A bas dobrih kanala ima.
Meni radi ko satZasto mojatvojatv secka isto kao BalkanstreamYU?A bas dobrih kanala ima.
Ma kakav loop covece, ja sam ga jednom ukljucio i zazalio, prolupao mi racunar.ma stavite loop ako secka
ne znam sta da ti kazem, meni je dovoljno da uhvatim i da slikam, jer seckaju te liste sto sam dobioMa kakav loop covece, ja sam ga jednom ukljucio i zazalio, prolupao mi racunar.
proloopaoMa kakav loop covece, ja sam ga jednom ukljucio i zazalio, prolupao mi racunar.
Kad se kupi lista ne secka, radi savršeno. Veruj mi na reč :-DZasto mojatvojatv secka isto kao BalkanstreamYU?A bas dobrih kanala ima.