Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
da li je ovo srpski forum ili ruski, kineski, turski, albanski, africki, japanski i td??... uglavnom te liste, mislim svaka cast ljudima koji to gledaju, ali verujem da velika vecina sa foruma to ne gleda..... Nase liste se najcesce objaljuju da bi pukle i da onda oni koji znaju da nadju, gledaju bez seckanja na miru.. sve nase liste koje su objavljenje, u skorije vreme, nisu izdrzale ni 24h, ma ni 12h... i onda mi koji bas ne umemo da nadjemo uglavnom pitamo nekog i taj neko nam posalje neku nasu listu koja uzaaaasno secka (SVAKA CAST IZUZECIMA, DA NE IMENUJEM, ZNA SE KO NA OVOM FORUMU JE NAJVISE URADIO, podforum SKRIPTE I APLIKACIJE je sjajan jer je tu dosta korisnog, ne mislim na ove zadnje skripte i njene napredne verzije :roll:, nego telekom,volim,iskon itdd.)... da se razumemo, trudim se ja da uz pomoc nekih alata koji su posavili ljudi, da nadjem nesto,ucim polako, ali slaba vajda jer se ne razumem kao i dosta drugih... sad ja treba da napucam postove tako sto cu da izbacujem tajlandske liste, koje svi jedva cekaju da pogledaju, ma ajde.. daj postavite neku listu iz indije.. haha :D
Samo sam izneo svoje zapazanje, nije mi namera da pocinjem neku raspravu, jer znm da bi se vecina slozila sa ovim..
hvala ljudima koji su svoje znanje podelili sa drugima...
pozdrav :mig:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ja tebe nisam shvatio, sta ti zelis? Da se objavljuju domace liste? Ili da ti ih salju na PP?

Natrag