Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Ne mogu da vjerujem da je bobistb .. bobanku ??? Ili ja grijesim ??? Ako grijesim nek me neko ispravi a drugo ne mogu da vjerujem da si takav covjek ako si ti bobistb nekadasnji bobanku... a trece imam te na Skype a cetvrto mozda ti krivo sto sam se aktivirao na makedonskom forumu jer... ako si ti bobistb clan bobanku a mislim da jesi nisu mi jasni tvoji postupci i ponasanje prema meni jer ... ako idem na postove od bobanku jos od 8 mjeseca 2014 sad pise bobistb ????
Ako ovo sve nije istina ja se javno izvinjavam za moje predpostavke da je bobistb nekadasnji bobanku

Hvala za razumijevanje

Pozdrav
Ne treba da verujes treba da pitas ja sam namerno promenio nick da vidim ko mi je prijatelj i u kome se trebat imati poverenje i sa svih sto sam bio ostaje po staro a za tebe mi nije ni palo na kraju pameti da ces tako da se ponasas.
Postavio sam ja jedan post za jednog prijatelja iz nemacke al ga nesto nemogu naci verovatno ga neko obrisao nenamerno.
A to sto si aktivan na makedonski forum tvoje pravo ja ti to ne osporavam ja sam se tamo skoro pa deaktivirao:roll:

Super covek sam ja znas, mislim zavisi za koga

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Ne treba da verujes treba da pitas ja sam namerno promenio nick da vidim ko mi je prijatelj i u kome se trebat imati poverenje i sa svih sto sam bio ostaje po staro a za tebe mi nije ni palo na kraju pameti da ces tako da se ponasas.
Postavio sam ja jedan post za jednog prijatelja iz nemacke al ga nesto nemogu naci verovatno ga neko obrisao nenamerno.
A to sto si aktivan na makedonski forum tvoje pravo ja ti to ne osporavam ja sam se tamo skoro pa deaktivirao:roll:

Super covek sam ja znas, mislim zavisi za koga
Promijenio si Nik i mislio da te ja necu provalit a zasto??? Jer te dosta ljudi znaju da se bavis prodajom lista i zaradjujes novac pa si zbog tog promijenio Nik ... i naravno uz mnoge liste koje su tebi kvarile biznis objavio si javno pa i H1 listu sa Kino tv HD kad sam te ja provalio cim se bavis tj. Prodajom lista e zato sam ja onu vece tebi to uskratio objavljivanjem lista ... dok mnogi od vas nisu ni sumnjali o cem se radi i sta je pravi razlog objave lista od mene javno cak su neki clanovi mene smatrali za da ne kazem izdajicu i mislili ja imam liste pa me briga za vas e nije tako .... neznam broja kom sam i sta dao dobronamjerno bez da sam ikad nesta trazio od vas za uzvrat.

Svi koji me poznajete kazem svima......

Ko je shvatio sta sam napisao hvala mu ko nije zao mi je

Pozdrav

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Pa to nema smisla da se briše, kad bi se brisali svi koji ne rade tema Internet Radio i Televizija bi svela na možda 10 strana ukupno. :beee:
Al ovi strimovi rade sa loop pa ne vidim razlog brisanja. :D
Hahaha...posalji mu sedative tj. neku od xXx skripti, da se malo smiri. Vidis da Beric nije u elementu u zadnje vrijeme. :D Kad se samo sjetim one njegove konstatacije u vezi Cinestar Premiere HD :beee:

Stavi ti LOOP pa gledaj, ja NEĆU!!!
Sto, jel ti ne radi loop? Hihi...pokreni ovu skriptu SF MULTI XXX V5 i loop ima da ti proradi istog momenta :roll:

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Hahaha...posalji mu sedative tj. xXx skriptu da se malo smiri, vidis da Beric nije u elementu u zadnje vrijeme. :D Kad se samo sjetim one njegove konstatacije u vezi Cinestar Premiere HD :beee:

Sto, jel ti ne radi loop? Hihi...pokreni ovu skriptu SF MULTI XXX V5 i loop ima da ti proradi istog momenta :roll:
Jel majstore a zasto tebe zovu carobnjak?

Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
131
Ne mogu da vjerujem da je bobistb .. bobanku ??? Ili ja grijesim ??? Ako grijesim nek me neko ispravi a drugo ne mogu da vjerujem da si takav covjek ako si ti bobistb nekadasnji bobanku... a trece imam te na Skype a cetvrto mozda ti krivo sto sam se aktivirao na makedonskom forumu jer... ako si ti bobistb clan bobanku a mislim da jesi nisu mi jasni tvoji postupci i ponasanje prema meni jer ... ako idem na postove od bobanku jos od 8 mjeseca 2014 sad pise bobistb ????
Ako ovo sve nije istina ja se javno izvinjavam za moje predpostavke da je bobistb nekadasnji bobanku

Hvala za razumijevanje

Pozdrav
Браво,откривено је да је "ИСТБ"="АНКУ" по формули за израчунавање имена.
а+д=вип(ц ) ; д=б
а=боб
б=истб
д=анку

Ц=ВИП(бобистб)

Доказ теорије погледати у посту
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-1098#post-1592871

Час математике је завршен..... :roll::roll::roll:

Učlanjen(a)
15.07.2009
Poruka
889
Da li je na streamu za Nat Geo Wild u T-2 SLO još uvek aktivan srpski titl ili je zamenjen sa makedonskim kao kod National Geographic ?

Kod:
udp/239.19.1.201:5000

Natrag