Član
- Učlanjen(a)
- 23.02.2011
- Poruka
- 1.561
Ne treba da verujes treba da pitas ja sam namerno promenio nick da vidim ko mi je prijatelj i u kome se trebat imati poverenje i sa svih sto sam bio ostaje po staro a za tebe mi nije ni palo na kraju pameti da ces tako da se ponasas.Ne mogu da vjerujem da je bobistb .. bobanku ??? Ili ja grijesim ??? Ako grijesim nek me neko ispravi a drugo ne mogu da vjerujem da si takav covjek ako si ti bobistb nekadasnji bobanku... a trece imam te na Skype a cetvrto mozda ti krivo sto sam se aktivirao na makedonskom forumu jer... ako si ti bobistb clan bobanku a mislim da jesi nisu mi jasni tvoji postupci i ponasanje prema meni jer ... ako idem na postove od bobanku jos od 8 mjeseca 2014 sad pise bobistb ????
Ako ovo sve nije istina ja se javno izvinjavam za moje predpostavke da je bobistb nekadasnji bobanku
Hvala za razumijevanje
Pozdrav
Postavio sam ja jedan post za jednog prijatelja iz nemacke al ga nesto nemogu naci verovatno ga neko obrisao nenamerno.
A to sto si aktivan na makedonski forum tvoje pravo ja ti to ne osporavam ja sam se tamo skoro pa deaktivirao
Super covek sam ja znas, mislim zavisi za koga