Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Kod:
http://www.rts.rs/page/rts/sr/Digitalizacija/story/1598/%C4%8Cesta+pitanja/850804/%C4%8Cesta+pitanja.html#05

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Sve to ok ali sto izbrisaste moj post i skriptu ? Jel ovo samo forum za pojedince ili moze svako da postavi nesto novo i da podeli sa drugim Bas je jadno to sve brate ...
da zasto je izbrisan francuzov post nevidim da je i po jednom clanu preksrsio pravila

Da ste citali pravila, videli bi da su pravila prekrsena, istom clanu je objasnjen razlog, a to je 18+ sadrzaj, cije postavljanje je strogo zabranjeno na forumu. Da su normalni kanali u pitanju niko ne bi dirao nista...
Evo sve to a tema internet tv a ja spamam svaka čast mod.Fala ljepo .Znači netko ovdje može da piše što hoče dok drugi nemogu i tako stalno.....Prvo ovdje se svako malo nešto čestita a nije tema drugo pišu se razne gluposti tj baš spam treće evo razvija se podtema digitalna tv.A kad se ja nadovežem na nečije moje se obriše.:gl_wacko:

Ovo u vezi DVB-T/DVB-T2.DVB-C/DVB-S/DVB-S2 je koliko toliko povezano sa temom jer je rec o televiziji, i recimo neko moze da ako vec ima pristup ovim kanalima napravi sebi server za racunar, ili recimo mozemo videti da li neko u recimo DB ili HTS koristi nesto od ovih kao ulaz za tv kanale, a ne recimo iptv ili ott telveizije, za privatne servere, u svakom slucaju indirektno povezana sa temom. Obrisana rasprava u kojoj ste ucestvovali je bila rasprava, a i nevezana za televiziju, samim tim za temu. Takodje bez obzira na mozda losa iskustva, kao sto je drugi clan objasnio, iako ne sumnjam da ste napisali obavestenje iz najbolje namere, pogresno ste shvatili opasnost od te infekcije racunara, racunar se zarazi kada preko spam e-maila ,pokusa da se uradi update browser-a, tako da je vas savet pogresan i doveo bi nekog clana u zabludu i mozda bi zbog sopstvenog i vaseg neznanja napravio sebi stetu, potencijalno i drugima....

Sto se tice cestitki za praznike, licne i uspehe sportista, dozvoljavamo, jer ne skode nikome, i po meni su deo opste kulture i pristojnosti, izuzev sporta koji ipak dozvoljavamo, jer veliki broj ljudi jeste na ovom delu foruma, bas zato sto voli sport...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Da ste citali pravila, videli bi da su pravila prekrsena, istom clanu je objasnjen razlog, a to je 18+ sadrzaj, cije postavljanje je strogo zabranjeno na forumu. Da su normalni kanali u pitanju niko ne bi dirao nista...

Ovo u vezi DVB-T/DVB-T2.DVB-C/DVB-S/DVB-S2 je koliko toliko povezano sa temom jer je rec o televiziji, i recimo neko moze da ako vec ima pristup ovim kanalima napravi sebi server za racunar, ili recimo mozemo videti da li neko u recimo DB ili HTS koristi nesto od ovih kao ulaz za tv kanale, a ne recimo iptv ili ott telveizije, za privatne servere, u svakom slucaju indirektno povezana sa temom. Obrisana rasprava u kojoj ste ucestvovali je bila rasprava, a i nevezana za televiziju, samim tim za temu. Takodje bez obzira na mozda losa iskustva, kao sto je drugi clan objasnio, iako ne sumnjam da ste napisali obavestenje iz najbolje namere, pogresno ste shvatili opasnost od te infekcije racunara, racunar se zarazi kada preko spam e-maila ,pokusa da se uradi update browser-a, tako da je vas savet pogresan i doveo bi nekog clana u zabludu i mozda bi zbog sopstvenog i vaseg neznanja napravio sebi stetu, potencijalno i drugima....

Sto se tice cestitki za praznike, licne i uspehe sportista, dozvoljavamo, jer ne skode nikome, i po meni su deo opste kulture i pristojnosti, izuzev sporta koji ipak dozvoljavamo, jer veliki broj ljudi jeste na ovom delu foruma, bas zato sto voli sport...
Sorry ,prika na jednom forumu neki dan je popukpio tu zarazu nebitno na koji način pa sam zbog toga napomenuo zbog dobrobiti drugih članova a ako misliš da ekipa na bleepingcomputer i malwarebytes piše gluposti onda krivo misliš jer je infekcija u pogonu i to nastavk prošlogodišnjeg dijela.E sad kad netko nasjedne odna počme da shvača šta mu se desilo.Dotada su svi pametni.Ništa sorry na spamu briši radi što hočeš.A ljepo gospoda neka otvore temu Digitalna zemaljska tv pa neka se ondje dopisuju.Isto tako ja sam kriv"ali u najboljoj namjeri" što nisam postao tu informaciju u djelu foruma koji je prikladan za antiviruse pa možda dao link ovdje na taj post.Znao sam da bi se moglo desit da se to obriše,a isto tako znam da ovdje ima svakakvih sprdačina pa reko što se onda ja nebi ovdje nadovezao.Ništa još jednom sorry život teče dalje.Ako ti smeta ovo slobodno obriši.Pozz!

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Oni su ispravno napisali, vi ste pogresno protumacili, naravno slazem se da oni vrlo dobro znaju sta govore. Oni su upozorili da ne treba nasedati na spam email koji obavestava da treba uraditi update browser-a. Svi savremeni browseri rade update uglavnom automatski, osim ako korisnik ne promeni. Racunar se zarazi kliktanjem na link za update software-a iz E-mail adrese. Recimo sada trenutno je problem za proupust u adobe flash player-u, i treba uraditi update, mada je propust je tu vec dugo vremena, kako videh od verzije 13.XX. Ali recimo chrome browser ne koristi adobe flash player vec pepper flash plugin, tako da ga uopste ne pogadja to, ako naravno ne koristi se dodatni browser, i ima se instalirana verzija flash player-a sa propustom na racunarom, takodje linux racunari nisu pogodjeni ovim propustom, kao ni Mac racunari... Uglavnom procitajte tekst koji ste linkovali jos jednom, i videcete da ste napravili gresku, niko nije savetovao update browsera, kao sto ste vi sugestirali, vec da se ne klikce na takve zahteve koji stignu preko email-a i da se ne radi tako update pregledaca...

U svakom slucaju ovo nije tema za ovaj deo foruma, ima drugih tema u u podforumu kompjuteri, koje su prikladnije za to...
Kao sto rekoh terrestial tv je indirektno povezana sa temom, zato je prikladna. Vas post bih ostavio, da nije pogresan savet, i da niste usli u raspravu sa drugim clanom koji vas je na to upozorio.... Niko ne zmaera za jedan ili 2 posta van teme. Problem je kada se udje u raspravu i kada se umesto jednog ili 2 korisna posta, tu nadje gomila spama....

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Tvviet

Privremeno smo zaustavili beaplatni racun zbog ogromnog broja konekcija

Zao mi je zbog prekida, ali je problem u provajderu gdje su smjesteni serveri. Dobio sam obavijest da zbog radova imamo pola brzine i zato smo morali ugasiti besplatni racun dok se ne sredi sve

Argument boli glava

:roll:joj

Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag