Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
Jel moze neko da postavi nastavak za Dreambox za Eurosportt 2 HD Srbija sa Hotbird 13.0e?

Poslednja izmena:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.500
Treba mi pomoc jedna koju bih da pitam.Sve je zabranjeno van njihove drzave.

Kod:
https://softarchive.net/blogs/samura1-/hide_all_ip__portable.1588188.html

Skini ovaj program . Za pocetak probaj portable verziju dok nesavladas -Program je efikasniji i radi mnogo bolje nego izvikane VPN (sve da ih nenabrajam).

Koad ga pokrenes - savet , desno je prozor i preko njega otvori recimo Chrome i samo Chrome ubuduce koristi za gledanje svega preko njega kad god nemas pristup necemu zbog zabrane lokacije , preko njega ces moci uvek da gledas.Odaberes zemlju -klik na -connect i gledas .

Otvoris Mozillu ili Operu ali direktno ne preko ovog programa i one ce ti biti na nasoj IP.
A Chrome na Americkoj ili Spanskoj ili vec preko koje se conectujes .
Ako ti zatreba Chrome i oces da ga vratis na nas ip obrises istoriju i sve kolacice u njemu i ulazis u Chrome direktno a ne preko ovog programa.

Ako slucajno udjes ili probas Mozillu pa Operu preko ovog programa nece ti mozda dati da koristis preko Chroma ,kazace da vec neko koristi i da nemas pristup.U tom slucaju moras da obrises istoriju i sve kolacice u Mozilli i Operi i tek onda ce ti dozvoliti da se conectujes preko programa na Chrome i da sve radi savrseno i da mozes da gledas sve iz svih zemalja.

Znaci jos jednom poslusaj savet , meni se najbolje pokazala ta verzija i zadnjih par meseci gledam preko tog programa i Chroma sve sto ima bilo kakvu zabranu zbog lokacije.Vise nekoristim nijedan drugi VPN.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.176
Šta ne piše?Netko nešto prčka po bazi podataka, pa je nešto sje.... Čekaj dok otklone grešku. Ili možda nadograđuju

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.856
To je sve negdje daleko nas ne dotice .. nemamo mi nista sa tim joj :warning: zvuci zastrasujuce da odma gasim komp ..... vidimo se

cek , cek pa sta onda ja i dalje gledam SBB :oopss:sad idem ................ biciklom do grada valjda necu proci kao on ???

bosanac-vozi-bicikl-po-sumi.jpg

:beee:

Pozdrav

Natrag