- Učlanjen(a)
- 13.08.2009
- Poruka
- 1.515
to ne radiRade li jos nekom licencirani kanali na BNET / Cinectar,TLC,Discovery,Viasat history explorer,Animal , Food, MTV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to ne radiRade li jos nekom licencirani kanali na BNET / Cinectar,TLC,Discovery,Viasat history explorer,Animal , Food, MTV
radilo do pre 1 hRade li jos nekom licencirani kanali na BNET / Cinectar,TLC,Discovery,Viasat history explorer,Animal , Food, MTV
Malo me iznenadilo ja imam informaciju da do 6 mjeseca malo su pozurili i max tv hr uskoro zatvara vratato ne radi
pa dobro ima tu sta jos da se gleda ,kino tv,mtv music,jugoton,itd mada kako smo navalili nije cudo da i ovo ugase u skorije vremeMalo me iznenadilo ja imam informaciju da do 6 mjeseca malo su pozurili i max tv hr uskoro zatvara vrata
Šteta nedostajaće mi discavery titlovani, a žena će mi polomiti noge zbog food networkpa dobro ima tu sta jos da se gleda ,kino tv,mtv music,jugoton,itd mada kako smo navalili nije cudo da i ovo ugase u skorije vreme
radi na ***Hidden content cannot be quoted.***
E to je za mene jooooš daleko...radi na ***Hidden content cannot be quoted.***