Pa dobro druze, sto si pitao onda kao "cisto informativno" a eto znas?
Malo se hvalises.
Nista se ja ne hvalim a drugo zanimalo me dal neko gleda ?? Ili ne.
Cisto informativno .... jer ako neko napise da ne radi ili sta vec sta ima lose ako demantujem ???
Ono sto sam ja napisao
"Siguran" ne znaci da ja gledam mozda gledam mozda ne .... mozda neko treci gleda a vi za to neznate ??
Ima tu jos tog kad smo vec kod te teme sve bi sve bi samo jedno nebi ... a to je sam od sebe nekom nesta pokloniti jer... nema se pa nema se .... sjeti me se .... ako imas posalji nemam sta da gledam itd... kad na kraju neko objavi par kanala a na osnovu istih se pojavi bas taj sto nema i objavi komplet listu ???? Malo cudno zar ne???? Samo mene to ne dira ja imam za sebe meni ok ... ako neko ima nesta na osnovu ovog mog posta da doda molio bih putem Pm toliko cast izuzetcima njima skidam kapu e da ne zaboravim ako sam dobio bilo kakvu listu od ljudi za koje smatram da su OK tu istu sam vec imao samo ne zelim ljudima da kazem imam vec ... mada se uvijek zahvalim.
Ovo sa listama koje sam tu i tamo dobio a vec sam iste imao ne znaci da se hvalim jer... liste koje dobijem vecina vas ih isto ima itd... toliko
izmjjena posta
Morao sam da napisem i ovo:
Ljudi koji me nikad na forumu nisu kontaktirali a zamolili su za listu javno na forumu dal je bilo po danu navecer ili u 3 nocu poslao sam im liste u vecini slucajeva ono sto su trazili nije me zanimalo dal su vec dobili ili ne .... POPRILICAN BROJ dal ce doticni to isto javno objaviti ili ne a i ako njima na cast covjek sam zdravog razuma i zdrave pameti sjecam se uvijek nekog svog pocetka kad nisam imao a volio da imam.
Mnogi od vas to ne znaju nije ni bitno sta ja radim kom sta dajem i kad jednostavno mi prija ako ucinim nekom nesta dobrog .... eto ukratko DA SE POHVALIM ko zamjerio ko ne a da mogu sad da objavim toliko toga javno sto imate mogu .... sta bi tad rekli ???? nema boje kojom nisam premazan i na osnovu toga ne zelim nikome da cinim ZLO ja svoje rekao.
Pozdrav