I ti traktora nudas za zamjenu.
Sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I ti traktora nudas za zamjenu.
Primecujem da se neke slicice brisu iz albuma, a neke se "skidaju" i ponovo kace !
Ne mogu da verujem !!!!!!! Ili sam ja to malo previse popio !
poslatoMoze neko SK1 da mi posalje za Zvezdu
Imas potpuno pravo da je neko opsednut time !Ne znam zasto ste toliko opsednuti tim albumom i slicicama, tome ko sta ima a ko nema. Ne mislim konkretno na tebe vec uopste, kao da pokazujete tamo ciji je veci..
@rembrant0910 prijatelju proveravaj linkove koje kacis, sve sto okacis postavljeno pre par dana.
Opsesija predstavlja nametljivost misli u svesti,spopadnutost, obuzetost necim.Imas potpuno pravo da je neko opsednut time !
Zaboravih i ovo izaberi drzavu i klik na ПоискKako se zove onaj sajt gde upisemo ip adresu bez porta npr t-2 i izadje rang odakle dokle je za skeniranje...
Izgubo sam tu temu nema je nigde na forumu
http://ip.posle.info/country_ip.php?alpha2=
Opsesija predstavlja nametljivost misli u svesti,spopadnutost, obuzetost necim.
Postoji jasna svest o opsednutosti kao bolesnoj, neprirodnoj pojavi.
Osoba se bori protiv saletanja i opsednutosti njoj samoj besmislenih ideja i po pravilu krije od drugih svoje teskoce.
Posto ne razume skrivene razloge nastanka opsesije, razvija neki odnos prema njoj u vidu odbrambenih rituala, sto menja njeno ponasanje i daje sliku opsesivnih neuroza.
malo psihologije na forumuOpsesija predstavlja nametljivost misli u svesti,spopadnutost, obuzetost necim.
Postoji jasna svest o opsednutosti kao bolesnoj, neprirodnoj pojavi.
Osoba se bori protiv saletanja i opsednutosti njoj samoj besmislenih ideja i po pravilu krije od drugih svoje teskoce.
Posto ne razume skrivene razloge nastanka opsesije, razvija neki odnos prema njoj u vidu odbrambenih rituala, sto menja njeno ponasanje i daje sliku opsesivnih neuroza.