Ma naravno da nisi ko ja ali zato ni nemas sta imam ja a usput ti se hvalio da za par dana slike sa nove liste zar ne
Imam novu listu ali sta vredi da ista pokazujem jer ispasce da je to net tv preradjena....tako da ne brini se ti puno za mene i sta ja imam a imam i vise nego sto mi treba a ti i tebi slicni dalje prikazivajte slike i pokazivajte svoj sebicluk.
Sto se mene tice slobodno zaboravite na mene i ne trudite se da mi ista trazite na pm kao sto ni ja vise nemam sta da trazim od vas a i nista mi ni ne treba a i da mi treba ne bi mi ni dali tako da to je to a i ovaj forum vise nije kao sto je nekad bio od pre par meseci nego je postao forum za hvaljenje ko sta ima a niko nikom nista ne da i sve je izgubilo smisao.
Pre par nedelja kada sam imao od jednog clana logovanje(email i pasword) od d3go i koje je taj clan nakon par dana promenio i kada nisam imao sbb najnoviju listu i kada sam napisao da mi koji smo izvan sbb mreze ne mozemo da gledamo sve kanale u d3go jedan od moderatora mi je napisao na pp da se moze gledati ali nije hteo objasniti kako i sta e tada mi je bilo sve jasno i tada sam shvatio da nista vise na ovom forumu nije isto i da je postao forum za izrugivanje,samohvaljenje,sebicluk...