Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Roma će biti prvak
Stavljao sam i ja tako nesta kao od tebe navedeno na Smart tv/ OttPlayer takodjer i na Fork ... problema nisam imao po tom pitanju nikad ... svasta sam stavljao nesta radi sebe nesta radi probavanja i nisam imao problema e sad ..... da probas dati nekom ko ti je od povjerenja da proba kod sebe tvoju srb astra listu preko OttPlayer/Fork na Smart tv-u ???pitanje za @Sota, ucitam srb astra listu i smart tv ne moze da ih otvori prijavljuje gresku prilikom konekcije , koristim ott i fork player .. sve druge liste rade ok .. pozz perica
p.s.
obracam se @soti jer iz dosad procitanog mislim da ima majvise iskustva sto se tice smart TV-a i iptv listi , sto naravno ne znaci da i neko drugi ne moze da mi odgovori ako misli da nekom svojom sugestijom moze resiti moj problem
A da posaljem tebi da probas ?Stavljao sam i ja tako nesta kao od tebe navedeno na Smart tv/ OttPlayer takodjer i na Fork ... problema nisam imao po tom pitanju nikad ... svasta sam stavljao nesta radi sebe nesta radi probavanja i nisam imao problema e sad ..... da probas dati nekom ko ti je od povjerenja da proba kod sebe tvoju srb astra listu preko OttPlayer/Fork na Smart tv-u ???
Pozdrav