- Učlanjen(a)
- 15.04.2011
- Poruka
- 41
Da se nadovezem ,da li je potreban proxy za gledanje multicast SIOL ?Aha, steta. Ocekivao sam i prevod. Dobro, ima se u 640x480 sa prevodom.
Znaci treba da se trazi SIOL ako zelim sa prevodom i u HD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da se nadovezem ,da li je potreban proxy za gledanje multicast SIOL ?Aha, steta. Ocekivao sam i prevod. Dobro, ima se u 640x480 sa prevodom.
Znaci treba da se trazi SIOL ako zelim sa prevodom i u HD
https://latesthackingnews.com/2017/03/11/notepad-issues-update-vault7-documents-leak/
Postalo je moderno da se postavlja backdoor u sve... Znači, šta god pokreneš na bilo kom uredjaju, računaj da curiš... Jednostavno je tako...Izvinte shto nisam pratio temu do sada, ali naidjoh na ovo pa rekoh da podelim sa Vama
Notepad++ And VLC Issues An Update After Vault7 Documents Leak
Kod:https://latesthackingnews.com/2017/03/11/notepad-issues-update-vault7-documents-leak/
CIA snajka, CIA
Što se restrimerskih listi tiče, slažem se sa @boki71 100%. MediaFuture i VietTV jesu na ovim prostorima apsolutno bez premca.
Neko je pitao za treće mesto. Ne vidim da treći postoji kao neko ko se izdvojio kvalitetom i stabilnošću. Kao što on reče - čim je to jednostavno iskenirati, to će kad-tad pući.
Naravno iznad svega su regularni dobavljači SBB/Telemach, T2, Siol, Max TV...
Sada kada maturiras skupi pare za nalog,pa mi pozajmi na dan da probam TVVIETSlazem se. Liste uopste ne gledam. Samo SK bi mi zavrsio posao. Meni je dosta samo Junajted da ispratim
Ma kakvo skupljanje pare, ceo zivot sam na krekovano, piratizovano, free.Sada kada maturiras skupi pare za nalog,pa mi pozajmi na dan da probam TVVIET
zavisi kako ima vlasnik udpxy podeseno....za neke nije potreban proxy za neke je potreban a nekima ne mozes pristupit jer su vezani samo za IP adrese koje vlasnik prethodno ubaci u firewall....Da se nadovezem ,da li je potreban proxy za gledanje multicast SIOL ?
Za trećeg kandidujem White_Spirit momak se potrudio da ljudi gledaju džaba.Naravno regularni na prvom mestu to se podrazumeva.....
A zasto sam naveo ove dve platforme,razlog je prost,ne zato sto su mi prijatelji vec sto ima dosta stvari koje su kod njih odlicne ali nebih da odajem neke tajne o tome...Neka se neko pohvali da je naprimer usao u MediaFuture panel....toga nema i ako kaze da jeste on laze jer je gotovo pa nemoguce to uraditi iz meni poznatog razloga....neka postavi neko listu javno ,pa ok moze ,ali je nemogu dvoje gledati nikako i dzabe je postavlja.....ima tu mnogo stvari zbog kojih tvrdim da je to tako.....A viet traje dugo vec,sa odlicnim kvalitetom i broj korisnika govori sam po sebi.....imam info da uskoro ponudice i kodi addon i kompletirati celinu...
a sta nude drugi......zakupe server za lupam 10e mesecno,ubace krekovanu verziju panela.....ubace strimove sa vecim brojem konekcija a koje kradu jedni od drugih i vozi Misko....zato su i busni ko Svajcarski sir.....