ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
da ti kazem iskreno........njegova platforma je em besplatna em bolje radi od 80 posto ovih novopecenih restrimera........
![Mig :mig: :mig:](/styles/smijesci/winko.gif)
![Mila majko :beee: :beee:](/styles/smijesci/beee.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To za lokaciju mu je dobra ideja,"catch me if you can" inace ne znam koji panel ima nikada nisam videoda ti kazem iskreno........njegova platforma je em besplatna em bolje radi od 80 posto ovih novopecenih restrimera.............i sto je najbitnije nemoz da mu udjes u trag.....stalno menja lokaciju......
...
da ti kazem iskreno........njegova platforma je em besplatna em bolje radi od 80 posto ovih novopecenih restrimera.............i sto je najbitnije nemoz da mu udjes u trag.....stalno menja lokaciju......
...
To za lokaciju mu je dobra ideja,"catch me if you can" inace ne znam koji panel ima nikada nisam videoi plus za to sto je dodeljivao besplatno!
White_Spirit je čovjek koji poštuje sve i zato svaka čast njemu i ostalima koji pomažu.
Nije to moje, lepo sam napisao da je to iz SF kuhinje
To imas gde hoces,saljem...Drugari pomoc, treba mi SuperTennis program, jer na SK ne prenose Johhana Konta protiv Garcia, a zeleo bi da gledam Kontu![]()