Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
17.04.2015
Poruka
4
Jao odgovora, kako samo drsko.
Napišeš ne može i ćao.

Imam preko godinu dana acc, nikad ništa nisam tražio, niti imam potrebe, samo mi RTS HD treba radi utakmica i ništa više.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Jao odgovora, kako samo drsko.
Napišeš ne može i ćao.

Imam preko godinu dana acc, nikad ništa nisam tražio, niti imam potrebe, samo mi RTS HD treba radi utakmica i ništa više.
nstaliraj ACE Player: http://serbianforum.org/threads/internet-tv-plejeri.468502/page-13 i odavde gledaj sve:
Kod:
http://www.arenavision.in/
, a taj RTSHD se nalazi u malo lux listama pa je to razlog zasto ga nema, i zasto se sumnja da si iznogud, nemoj to to je pase
i nemoj da ne probas ovo , da nisam dzaba drljo

Učlanjen(a)
17.04.2015
Poruka
4
Pa tražio sam, nisam našao, pa došao pitati.

Sve ja to imam, znam za AceStream i sve, hvala ti na pomoći.

Ma shvatam ja te lux liste, ni ne tražim to, znam ja koliko to vama znači i koliko truda se ulaže u to sve, samo sam pitao ima li negde SAMO RTS HD, pošto ja u okviru svoje digitalne TV imam skoro sve programe na računaru, jedino nemam RTS, zapravo imam RTS ali ga za vreme utakmica zaključaju, bude crn.
Ne, nisam to, nemam ja uopšte nikakve liste, niti tražim to. Skino sam SF Telekom prošle godine i sad ga koristim za Arenesport.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
kasno uveo Kalinica i Pjacu, velika steta za fudbal, ekipa koja je igrala najbolji fudbal vidjen na ovom evru, u kljucnoj utakmici izostalo samopouzdanje, steta Portugal je ocajna ekipa dobrih pojedinaca, vec ce ih sledeci isprasiti

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Delfini su u finalu odigranom u kineskom Huidžuu bili nemilosrdni prema vaterpolistima Sjedinjenih Američkih Država koje su potopili rezultatom 10:7 (2:1, 3:1, 3:0, 2:5) i osvojili ukupno desetu titulu.

pre 1 cas

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
U vezi Hrvata, svaka im cast, ali fudbal je to, cesto se desava da bolji izgubi.
U vezi vaterpolista, 10 od 15 puta, sto je previse, previse je. Neka im od sada odmah daju zlato, a ostali nek se bore za 2.mesto. Hehehe
Balkan dere kad je u pitanju vaterpolo. :D Idemooo

Natrag