Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Tako isto kako Portugal igra sad je Italija davne 82 igrala sve 0:0 1:1 i onda je samo polufinale i finale nabila golove i osvojila svetsko prvenstvo , ali bukvalno kao Portugal sad , svi su ih pljuvali , sad ce sledecu da izgube i na kraju oni uzese , a stvarno nikd gori fudbal nism video ,tad i sad.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Hajde da vidimo ko će još jednom da provocira i izaziva. Ove provokacije između redova (ne ovo sad što sam obrisao nego uopšte, znate vi dobro o čemu pričam) brišem a vi imate od mene besplatnu kartu do Banovića.

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
uzivajte u muzici..spotovima :beee:leto izgleda napokon je stiglo :bfghb:ovakvih profesorki ima svuda :D samo prosetajte do vama najblizeg setališta,reke,jezera ili bazena. I frustracije same nestanu :beee:
Pozzz svima i lepo druzenje na SF! ;)

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Tako isto kako Portugal igra sad je Italija davne 82 igrala sve 0:0 1:1 i onda je samo polufinale i finale nabila golove i osvojila svetsko prvenstvo , ali bukvalno kao Portugal sad , svi su ih pljuvali , sad ce sledecu da izgube i na kraju oni uzese , a stvarno nikd gori fudbal nism video ,tad i sad.
Bitno je da je sinoć oboren rekord star 36 godina jer se 1980. posljednji put na velikim takmičenjima desilo da niti jedna ekipa ne uputi šut u okvir gola tokom 90 minuta.

Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
Hajde da vidimo ko će još jednom da provocira i izaziva. Ove provokacije između redova (ne ovo sad što sam obrisao nego uopšte, znate vi dobro o čemu pričam) brišem a vi imate od mene besplatnu kartu do Banovića.
Denise a zasto je moj post izbrisan,nikakva provokacija nije bila

Natrag