Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
tumblr_njryckx1tP1u93xcqo1_500.gif

kipe liste :D
Gde ima tu se i prosipa :beee:

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
[raw]<embed width="720" height="450" version="VideoLAN.VLCPlugin.2" type="application/x-vlc-plugin" target="http://aztecalive-lh.akamaihd.net/i/0oxnvzh8a_1@175671/index_3_av-b.m3u8"pluginspage="http://www.videolan.org" loop="yes" name="vlc" id="vlc">[/raw]

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Da li je moguce "napustiti" forum i vecinu forumasa (u ovom delu foruma) zarad jedne "sobe" - ako je to istina ?!
Mislim da je to u najmanju ruku nekulturno, neprofesionalno i totalno nefer !
Makar da se ponekad oglasite, pa i bez objasnjenja, prihvatili bi, ali ovako .....
Nisam jedini ovakvog misljenja i ne dozvolite da "posektasite" forum, bila bi prava steta !
Ovo smatrajte kao dobronameran savet - nista vise !
I, molim vas, bez insinuacija o nekakvoj ljubomori !

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Dobro, ti si prvi bio u takvoj sobi, i reci mi što je to tamo bilo tako zanimljivo. Koliko ja vidim u albumu ti slikaš one kanale kojih u toj sobi nema. Nemoj bezveze širiti negativnu energiju. Isto tako smo mogli napraviti grupu na skype i razmjenjivati sadržaj. Na 90% foruma postoji vip sekcija. 90% nas koji smo u toj sobi nije objavljivao liste tu na forumu. Nemoj biti takav. Ovdje na forumu skoro svi imaju što gledati tko nema neka se javi internationalu.
Još nešto meni ne smeta ako ti dođeš u grupu e sad zašto nisi pozvan ja nemam pojma.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Dobro, ti si prvi bio u takvoj sobi, i reci mi što je to tamo bilo tako zanimljivo. Koliko ja vidim u albumu ti slikaš one kanale kojih u toj sobi nema. Nemoj bezveze širiti negativnu energiju. Isto tako smo mogli napraviti grupu na skype i razmjenjivati sadržaj. Na 90% foruma postoji vip sekcija. 90% nas koji smo u toj sobi nije objavljivao liste tu na forumu. Nemoj biti takav. Ovdje na forumu skoro svi imaju što gledati tko nema neka se javi internationalu.
Još nešto meni ne smeta ako ti dođeš u grupu e sad zašto nisi pozvan ja nemam pojma.
Bio, ali ne u takvoj sobi, i odmah sam pitao po cemu sam ja to zasluzio da budem u njoj ! ;)
Kakve veze ima album sa sobom, i da znas, da mi je poslednja namera da sirim negativnu energiju !
I ja sam za VIP sekciju, ali da ona funkcionise na neki drugaciji pristup i nacin !
Kazem, ovo nije samo moje misljenje !
A, sta to predstavlja international ? ;)

prc

Učlanjen(a)
23.07.2010
Poruka
746
Da li je moguce "napustiti" forum i vecinu forumasa (u ovom delu foruma) zarad jedne "sobe" - ako je to istina ?!
Mislim da je to u najmanju ruku nekulturno, neprofesionalno i totalno nefer !
Makar da se ponekad oglasite, pa i bez objasnjenja, prihvatili bi, ali ovako .....
Nisam jedini ovakvog misljenja i ne dozvolite da "posektasite" forum, bila bi prava steta !
Ovo smatrajte kao dobronameran savet - nista vise !
I, molim vas, bez insinuacija o nekakvoj ljubomori !
Zemo mislim da gresis ,.zar ne primecujes da je doslo prolece i lepo vreme :beee:,prvi ja nisam ni u svojoj sobi a kamoli u nekoj drugoj :roll:,..tek uvece dodjem ovde malo ..pa je zato malo pusto videces prvi kisni dan,vikend ili neki svetac eto ljudi opet u medjuvremenu sto i sam forum kaze ..samo opusteno :mig:

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ja sam licnu za sobu znao jako dugo, a da smo se udaljii kad je to u javnost izneseno jesmo
tj. na koji nacin. Vidi se da je forum napustilo puno znalaca ili pasivno stoji po strani, a napustice ih i jos vise ili se to nekome dopalo ili ne.Ja samo velim da se ova tema nije vodila na dobar nacin i da neko mora da snosi posljedice
Dati velim @Burmann i ja sam digao ruke od foruma nakon nekih izjava clanova koji mi se nisu dopali ali i
pojedinci mudro sute, ali ce im se obiti u glavu.A o negativnoj energiji bi ja imao sta napisati cak i stranicu jednu.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Zemo mislim da gresis ,.zar ne primecujes da je doslo prolece i lepo vreme :beee:,prvi ja nisam ni u svojoj sobi a kamoli u nekoj drugoj :roll:,..tek uvece dodjem ovde malo ..pa je zato malo pusto videces prvi kisni dan,vikend ili neki svetac eto ljudi opet u medjuvremenu sto i sam forum kaze ..samo opusteno :mig:
Radovao bih se da je tako - videcemo ! ;)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Tako i ja radim kad dođem s posla imam 20 metara drva iscjepat i složit .Što je bilo bilo je ,pišemo se najesen.A do jeseni dao bog svi bili u toj sobi.:D

Natrag