- Učlanjen(a)
- 26.03.2010
- Poruka
- 4.536
Gde ima tu se i prosipa
kipe liste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gde ima tu se i prosipa
kipe liste
Bio, ali ne u takvoj sobi, i odmah sam pitao po cemu sam ja to zasluzio da budem u njoj !Dobro, ti si prvi bio u takvoj sobi, i reci mi što je to tamo bilo tako zanimljivo. Koliko ja vidim u albumu ti slikaš one kanale kojih u toj sobi nema. Nemoj bezveze širiti negativnu energiju. Isto tako smo mogli napraviti grupu na skype i razmjenjivati sadržaj. Na 90% foruma postoji vip sekcija. 90% nas koji smo u toj sobi nije objavljivao liste tu na forumu. Nemoj biti takav. Ovdje na forumu skoro svi imaju što gledati tko nema neka se javi internationalu.
Još nešto meni ne smeta ako ti dođeš u grupu e sad zašto nisi pozvan ja nemam pojma.
Zemo mislim da gresis ,.zar ne primecujes da je doslo prolece i lepo vreme ,prvi ja nisam ni u svojoj sobi a kamoli u nekoj drugoj ,..tek uvece dodjem ovde malo ..pa je zato malo pusto videces prvi kisni dan,vikend ili neki svetac eto ljudi opet u medjuvremenu sto i sam forum kaze ..samo opustenoDa li je moguce "napustiti" forum i vecinu forumasa (u ovom delu foruma) zarad jedne "sobe" - ako je to istina ?!
Mislim da je to u najmanju ruku nekulturno, neprofesionalno i totalno nefer !
Makar da se ponekad oglasite, pa i bez objasnjenja, prihvatili bi, ali ovako .....
Nisam jedini ovakvog misljenja i ne dozvolite da "posektasite" forum, bila bi prava steta !
Ovo smatrajte kao dobronameran savet - nista vise !
I, molim vas, bez insinuacija o nekakvoj ljubomori !
Radovao bih se da je tako - videcemo !Zemo mislim da gresis ,.zar ne primecujes da je doslo prolece i lepo vreme ,prvi ja nisam ni u svojoj sobi a kamoli u nekoj drugoj ,..tek uvece dodjem ovde malo ..pa je zato malo pusto videces prvi kisni dan,vikend ili neki svetac eto ljudi opet u medjuvremenu sto i sam forum kaze ..samo opusteno
Tako i ja radim kad dođem s posla imam 20 metara drva iscjepat i složit .Što je bilo bilo je ,pišemo se najesen.A do jeseni dao bog svi bili u toj sobi.Zemo mislim da gresis ,.zar ne primecujes da je doslo prolece i lepo vreme ,prvi ja nisam ni u svojoj sobi a kamoli u nekoj drugoj ,..tek uvece dodjem ovde malo ..pa je zato malo pusto videces prvi kisni dan,vikend ili neki svetac eto ljudi opet u medjuvremenu sto i sam forum kaze ..samo opusteno