Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Tema nikad nije bila prdina bara niti će to biti. Koliko vidim da samo par ljudi tu zadnjih dana fantazira. A što je najbolje imaju šta da gledaju, pa ne vidim razlog fantaziranju osim ljubomore. Uostalom kome se ne sviđa ne mora da dolazi. Ja sam ovdje stekao nekoliko virtualnih prijatelja i meni je tu ok. Ne fali mi ništa, kada mi nešto treba napišem tu javno i uvijek mi netko pošalje. Mislim da tako i ostali prolaze, jer uvijek će se naći netko tko će ti pomoći.
Samo opušteno Serbianforum ! :D:dance2:

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Bravo majstore , temu treba da odrzavamo Internacional Ti i ja ,vas dva znate to u prste,a ja nemam pojma, sto ce to ici, ima izgleda? Sad jos kad skoci novi sef, sirenje losih vibracija i defetizma, i antraxa. Tema bez onih sakrivenih znalaca je postala prdina bara

neznam sto mi ovo treba, pa ja sam stara kajla (ovde ne sigurno )

Na vama je da li cete da postavljate nesto u temu, isto vazi za sve clanove. Niko nije duzan da postavlja ista, sve je to dobra volja clanova. Pa ako clanovi iz VIP dela zele ili ne zele da postavljaju ovde, to je stvar njihove volje. Tako da niko nema pravo da tera nekoga da postavlja nesto ni ja, ni vi. Samo se pitam, kako je moguce da se stalno isti clanovi bune zbog smanjene aktivnosti u temi, dok ostatak posetilaca nema nikakve primedbe, posebno sto ti clanovi imaju sve sto im treba za gledanje. Budite sigurni da clanovi koji nemaju sta da gledaju, i potraze listu, dobiju listu da gledaju...

Inace mislim da je jedna od poenti VIP dela, da se ne ponavljaju stvari, kao nedavni slucaj sa LucLuc-om, pa tako restreameri nece lako moci da rese propuste u svojoj zastiti... Moje misljenje je da su oni najvise imali koristi od ove teme. Obicni clanovi, obicno ni utakmicu nisu mogli da pogledaju do kraja na objavljenim linkovima... U dosadasnjoj praksi deljenje listi preko poruka se pokazalo kao najpouzdaniji nacin, jer se tako lako eliminisu nepouzdani ljudi, koji prosire alate i linkove na druge forume i na taj nacin uniste nacine dolazenja do listi.

Tema nece umreti postavljali vi ili ne, ima sasvim dovoljno ljudi da je odrzava, i uvek ce biti.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Ne samo da sam upoznao par virtuelnih prijatelja, nego sam imao priliku i ČAST neke lično upoznati. Neke odavde iz moga grada, neke iz dalekog kraja (posao me naveo tamo) - nema potrebe da ih imenujem. Jednog sad zvah da izbacimo stari krevet i ubacimo novi. Bože zdravlja, sa jednim sam se dogovorio kada budem dolazio u Zemun da se lično upoznamo.
U jednom trenutku sam bio u jednom VIP delu - u novom nisam (verovatno da nisam zaslužio). Možda tako treba. Nisam opterećen. Hvala onome ko me je ubacio u pravom trenutku - došao sam do sjajnog alata.
Moja aktivnost na ovom forumu nije samo u temama vezanim za Iternet Radio & TV. Meni je ovo HOBI. SBB plaćam i ne zavisim od listi.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ja ću svoj glas dati i za tebe i za galeta jer mislim da ste vas dvojica zaslužili da budete vip članovi, jučer sam se izjasnio i za @Burmann isto pozitivno. Tamo se nalaze pouzdane i ozbiljne osobe. Najgora je stvar što je javnom objavom jako puno vrijednih stvari palo. Koliko sam shvatio zato i je napravljen vip dio i on se širi iz dana u dan.Samo je pitanje vremena kada će koji član dobit vip status. Pozdrav svima!

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Za lepo funkcionisanje bilo koje grupe,foruma i sl. mnogo je potrebnije MI nego JA. To JA(svojim ličnim trudom) treba da prepoznaju ostali kojima pripadaš.Nekada se to prepozna brze,a neka sporije(ali se uvek prepozna) :D
Budi ono što jesi i pokaži ono sto umeš ;)
Nas drugar sa ovog foruma Famous ima lepu recenicu u svom potpisu :)
Ko nije video neka pročita :)
Da, lepo je da se ljudi druže :) da li virtuelno ili u realnom svetu....ali u oba slucaja kada to prerasta u iskorišćavanje ili zaradu tu i prestaje druženje:mig:
Pozdrav za sve članove SerbianForuma :)...i oni koji do sada nisu primetili :D postoji još gomila tema na forumu u kojima se mogu pronaći i doprineti i drugima i sebi :)

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
evo imamo minasu sobu imate sve skanere ,tu i liste,koje nisu nigdje objavljivane ,tako da idemo dalje ako je ono vip ovo je vip premimum

nije vazno ova ona soba samo bih zamolio admizstraciju da nam da isti opportinity ili iste uslove da se mozemo okupljati u nasoj sobi ,mislim da je to fer ,

Poslednja izmena od urednika:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Lepo , blago nama , evo mi iz ove vip obicne objavili preko 500 listi za nedelju dana na javnom .
Sad po logici ovi iz vip premijim treba makar 1000 da objave za nedelju dana na javnom .

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Mislim da masite poentu, nikome nije ideja da se takmici, i vecina ljudi je zadovoljna sa jednom listom da mogu da pogledaju neku utakmicu ili film ili emisiju. Niko nije pokusavao da oformi grupu od eksperata koji ce da nadju sve zivo i imaju sve da gledaju. Vecini ljudi je ovo usputna zanimacija, i nije ih briga sto neko ima sve ako oni imaju za sebe dovoljno.
Ima ljudi koji znaju mnogo, ja nisam jedan od njih. Ali odavno vec znam sasvim dovoljno za sebe, pa mi nije ni bitno da naucim vise, jer imam mnogo precih stvari u zivotu...

evo imamo minasu sobu imate sve skanere ,tu i liste,koje nisu nigdje objavljivane ,tako da idemo dalje ako je ono vip ovo je vip premimum

nije vazno ova ona soba samo bih zamolio admizstraciju da nam da isti opportinity ili iste uslove da se mozemo okupljati u nasoj sobi ,mislim da je to fer ,

Imao sam nekih privatnih obaveza, pa nisam stigao da proverim koliko ucesnika moze biti u konverzaciji, uglavnom editable je, pa se moze podesiti. Ako zelite kontaktirajte nekoga od adminsitratora da vam dozvoli veci broj korisnika, ako limit postoji na forumu...

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
blind postovanje ,nisi shvatio , 500 italijan ai turskih nije isto ,sto mi sad postavljamo u nasoj maloj sobi nije nikakvo takmicenje ,u sobusu svi dobrodosli , zato smo tu , da dijelimo liste izmedju sebe i druzmio se ,i bez ikave ironije nisam mislio nista lose ,

stobi rekli free conrty ,ne svak uziva i radi sto mu je volja naravno uz postovanje pravila i reda nigdje nepise da mi nemozemo imati nasu sobu otvorenog tipa

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
@international
To se može, pozoveš koga želiš u personal massage i tamo se družite. Tj tamo im ti djeliš liste, nema potrebe da mene tamo dodaješ možeš mi kao i inače poslati preko skype :D

Natrag