Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ja bih prijavio ali su na visokim duznostima i u ............!;)

Slobodno ti prijavi, nismo mi Iluminati i VIP nije NWO. Ja još nisam vidio da je neko od urednika i moderatora pogriješio. Mislim da su te baš banovali zbog sličnog posta. Konstantno provocirate zbog ovih VIP gluposti, da se mene pita ja bi ovaj kompletan dio obrisao sa foruma. Treba kao i na svim forumuma ostavit internet tv temu u kojoj su samo linkovi i ostavit temu u kojoj su pitanja tipa "Ima li neko kanal?" i samo ta pitanja, sve ostalo je smeće. Čak i onaj album bi obrisao, ono je najgora tema ikad napravljena.

Napravite temu Čestitke (Nova godina, Božić, Uskrs, Bajram, Praznik rada, Dan žena, Dan državnosti, Rođendan, Imendan, Dan nezavisnosti). Stvarno ne kontam ove teme, samo se svađate, provocirate, odgovarate a ne odgovarate, niko nikom ne pomaže, čak i ako pomaže onda 3 strane piše kako je pomogao i poslao nešto.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Jedna domaca lista ko nema sta da gleda solidna super radi vec dugo nek mi se javi i posalje email na pp;)

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
50,posto se slazem denise a drugih 50 posto ne podijeljeno je ovdje listi vise nego igdje ,svako neka ima svoj,kutak ,i slazem se za vip sobu treba to pustiti na miru ,i nemoj samo mi reci da tamo rasparvljate o strimovima ,i o nicem drugom , naprimjer ja skinem lika sa skypa ,on me tamo javno popljuje ,i niko se nije nasao od moderatora ,da ga opomene ,ili cak ,na jedan period banira,znaci svi smo ljudi i grijesimo ,bio obican clan ,moderator itd ,ja pozivam sve ovdje da nebude vise problema ,zaboravite vip sobu ,nepadaju tamo liste sa drveta ,sve je to jedan krug ,dok nedodje do mene i jos mozda dva tri lika koji imaju sto drugi nemaju ,ja bar dajem na pm ,i hvala bogu uvijek se ima nesto ,zato nek nam ovo ovdje bude za ,zezanje i druzenje

Poslednja izmena:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
zPsu9ya.png
ZUHupZ0.png

Možda se neko i prepozna:D

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Znači prenose ti informacije iz vip djela. Izbrisao si me sa Skype zašto, zato što sam u vip? Ti si zabrijo da se svijet vrti oko tebe. Jedino je zanimljivo što vas par ovdje non stop provocira. Da sam te spomenuo da sam te popljuvo Nisam . Đaba ti tvoje liste. I još nešto to što ima u vip sobi to ti nemaš osim ako ti taj druker nije dao.
Ovo je taj post nakon što si me blokirao na skype
Kod:
Ne mogu da ne napišem. U kontaktu sam sa @international oko godinu dana na skype i lik je bio 100% ispravan, jedino mi je malo čudno djelovao i za par stvari je lagao jer znam tko je to provalio pa njemu dao ali ok. Uglavnom blokirao me na skype vjerojatno što sam u ovoj grupi, nije da plačem, samo ne mogu da vjerujem da je takav lik. Da boki ne zabrije zato sam promijenio avatar da njega potpalim:beee:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ja mislim da je VIP podforum ok sto je pokrenut....liste rade jos ispred pola godine postavljene...bilo bi pogresno kvalitetnu listu postaviti i unistiti u jednom danu bas tako kako se mnogo puta vec desavalo...to sto neki imaju problem medjusobno to mene ne zanima....to moraju razcistiti sami.....

sent from Kodi 17 Krypton

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Znači prenose ti informacije iz vip djela. Izbrisao si me sa Skype zašto, zato što sam u vip? Ti si zabrijo da se svijet vrti oko tebe. Jedino je zanimljivo što vas par ovdje non stop provocira. Da sam te spomenuo da sam te popljuvo Nisam . Đaba ti tvoje liste. I još nešto to što ima u vip sobi to ti nemaš osim ako ti taj druker nije dao.
Ovo je taj post nakon što si me blokirao na skype
Kod:
Ne mogu da ne napišem. U kontaktu sam sa @international oko godinu dana na skype i lik je bio 100% ispravan, jedino mi je malo čudno djelovao i za par stvari je lagao jer znam tko je to provalio pa njemu dao ali ok. Uglavnom blokirao me na skype vjerojatno što sam u ovoj grupi, nije da plačem, samo ne mogu da vjerujem da je takav lik. Da boki ne zabrije zato sam promijenio avatar da njega potpalim:beee:
Parabola iznosi informacije iz VIP dela!!!
BAN!BAN!BAN!
:roll::roll::roll::roll:
Garantujem da bi 99% ovih nesporazuma nestalo u trenutku da ljudi mogu da se vide, popricaju i popiju koju :D . Ovako izgleda samo konflikt za konfliktom. A razlog (liste) je vise nego smesan. Razmislite malo...

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Ja sam ne znam sto mene pojedini clanovi ignorisu :( , cak i sa skypa uklone... Nisam u VIP, a nista nisam ni
zgriješio :( ... Nekad bude bas cudno...

Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
4.536
@international nije mi jasna jedna stvar,ja sam ovde kostatno 6 meseci na forumu gledam tvoje postove i cudim se...govoris kako ne treba da se spominje vip soba u fazonu treba da se druzimo,zezamo sto i treba,ali po tvojim postovima se vidi da ti je krivo sto nisi u vip delu

@edinos nista to nije cudno,ali ne znam zbog cega,mene bilo ko da je pitao nesto preko pp ja sam odgovorio i kad mogu da pomognem i kad ne

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ja sam ne znam sto mene pojedini clanovi ignorisu :( , cak i sa skypa uklone... Nisam u VIP, a nista nisam ni
zgriješio :( ... Nekad bude bas cudno...
Baš si ti ok lik nikada se nekaćiš s nikime neznam koji je razlog,i ja sam se eto prvi puta razočarao zato sam gore navedeno i napisao.Ajd opusti se vidim kod sebe na malom čatu da smo još prijatelji živio!:D
giphy.gif

Parabola iznosi informacije iz VIP dela!!!
BAN!BAN!BAN!
:roll::roll::roll::roll:
Garantujem da bi 99% ovih nesporazuma nestalo u trenutku da ljudi mogu da se vide, popricaju i popiju koju :D . Ovako izgleda samo konflikt za konfliktom. A razlog (liste) je vise nego smesan. Razmislite malo...
Citiram svoj post :p :roll:

Poslednja izmena:
Natrag