Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Moze li jedno nagradno pitanje ? :D
Ko je lik sa najvise naloga na forumu ? ;)

Divak banovan bar 100 puta :D Ako imate saznanja o nekome, vi slobodno prijavite clanove, ako mozemo da dokazemo da su dupli bice banovani. Obicno kada se odjednom pojavi neki clan koji je mnogo aktivan u temi(i ovoj i bilo kojoj drugoj), ja proverim.

Vecina njih krene da spamuje po drugim delovima foruma da sakupe postove. Koliko je u nasoj moci mi reagujemo. Na forumu ima registrovanih mnogo ljudi, 657k, to nas 10-20 iz stafa ne mozemo sve prekontrolisati. Tako da je pozeljno da prijavite...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.03.2010
Poruka
1.151
hm a kod mene skratili kad napravio Update !!! ostalo oko 5 kanala.. hm bas cudno

neznam kako je kod tebe kolega @edinos ?

Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Ne znam, evo ja sam azurirao aplikaciju i pojavili su se svi kanali, ali samo pet mogu gledati, a da bih gledao ostale, vjerovatno trebam probari ono free trial,registrirat se i sl.

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Divak banovan bar 100 puta :D Ako imate saznanja o nekome, vi slobodno prijavite clanove, ako mozemo da dokazemo da su dupli bice banovani. Obicno kada se odjednom pojavi neki clan koji je mnogo aktivan u temi(i ovoj i bilo kojoj drugoj), ja proverim.

Vecina njih krene da spamuje po drugim delovima foruma da sakupe postove. Koliko je u nasoj moci mi reagujemo. Na forumu ima registrovanih mnogo ljudi, 657k, to nas 10-20 iz stafa ne mozemo sve prekontrolisati. Tako da je pozeljno da prijavite...
Prijaviti nekoga ?
Malo je ...... ! o_O

Natrag