Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze li jedno nagradno pitanje ?
Ko je lik sa najvise naloga na forumu ?
Mozda zavisi s koje se lokacije prijavljujemo ili si dobio od nekog userNije tajna jednostavno kod mene Orion apk radi ... ima tu jos kanala koje su dodali poput tog na slici
Pogledajte prilog 93243
Uz Fashion box.. Hayat kanali i jos lokalnih koje su dodali
Pozdrav
Ne ... nemam User (Free) od kad imam Orion stalno radi pravi Update jedino eto sto su u medjuvremenu dodavali nove kanaleMozda zavisi s koje se lokacije prijavljujemo ili si dobio od nekog user
64 kanala na free.Ne ... nemam User (Free) od kad imam Orion stalno radi pravi Update jedino eto sto su u medjuvremenu dodavali nove kanale
Pozdrav
Prijaviti nekoga ?Divak banovan bar 100 puta Ako imate saznanja o nekome, vi slobodno prijavite clanove, ako mozemo da dokazemo da su dupli bice banovani. Obicno kada se odjednom pojavi neki clan koji je mnogo aktivan u temi(i ovoj i bilo kojoj drugoj), ja proverim.
Vecina njih krene da spamuje po drugim delovima foruma da sakupe postove. Koliko je u nasoj moci mi reagujemo. Na forumu ima registrovanih mnogo ljudi, 657k, to nas 10-20 iz stafa ne mozemo sve prekontrolisati. Tako da je pozeljno da prijavite...
ko se razume u iptv kako biti reseller iskljucivo samo za arapske kanale neka mi se javi na pm,
Ja bih prijavio ali su na visokim duznostima i u ............!Prijaviti nekoga ?
Malo je ...... !