Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sota samo se hvališ,pun si kao brodTamo negdje traze se arene Srb u Fhd pa evo ih ...
Pogledajte prilog 146285Pogledajte prilog 146286Pogledajte prilog 146287Pogledajte prilog 146288
Ujedno 1x2 .. i ostale arene koje postoje ... do slovenskih Arena .. sve se gleda ... ujedno i 50 fps
Pozdrav
Tamo negdje traze se arene Srb u Fhd pa evo ih ...
Pogledajte prilog 146285Pogledajte prilog 146286Pogledajte prilog 146287Pogledajte prilog 146288
Ujedno 1x2 .. i ostale arene koje postoje ... do slovenskih Arena .. sve se gleda ... ujedno i 50 fps
Pozdrav
Kako mislis preko Fork da gledas OttPlayer?sota,vidim da gledas preko ott playera ja pokusavam preko forka da gledam ott player a nikako ne uspojevam,mozes li pomoci,hvala.
Ako zelis da gledas OttPlayer preko Smart Tv treba da se reg na njihovom sajtu ... zatim instaliras Apk OttPlayer na Smart Tv-u i te iste podatke uneses sa sajta u Apk pritom se napravi Develop Accpa na njihovoj platformi ima i ottplay i ottplayer app imam racun i stalno mi javlja failed to connect to server,usluga se ne javlja,pokusajte kasnije to mi je preko tv,a preko laptopa s tim racunom mi normalno radi,u semu je problem.
Da li Vi gospodine Sota koristite TiviMate?Ako zelis da gledas OttPlayer preko Smart Tv treba da se reg na njihovom sajtu ... zatim instaliras Apk OttPlayer na Smart Tv-u i te iste podatke uneses sa sajta u Apk pritom se napravi Develop Acc
Fork Player se instalira na drugaciji nacin tj. uneses IP adresu na osnovu iste Fork radi ocu reci liste stavljas na USB i peglaj ....
Sve to imam na USB-u kako i sta ...sad nisam za racunarom...
Pozdrav
Ma kakav GospodinDa li Vi gospodine Sota koristite TiviMate?
Jer ona brutalna kolekcija Arena bi se fino upakovala u TiviMate pa bi to izgledalo ovako, gospoCki. Sve šta se vidi ručno pravljeno. Samo se umetnu linkovi i menjaju po potrebi a sinhronizuje se sa TV-om preko MEGASync automatski čim jedna strana napravi promenu ova druga sinhronizuje. Ni 15s.
Pogledajte prilog 146367
Pogledajte prilog 146368