Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Nisi ni prvi ni poslednji. Jednostavno nastavi skenirati. Ako mislis da ces za mesec dana naci nesto sto ce ti raditi godinama i da nema sanse da to objave javno, onda se varas. Jedino ako dobijes od nekoga, ali sanse su za to vrlo male. To se ne deli jednostavno.
Two-Brothers msm da se pojavljuje nesto u poslednje vreme po forumima, pa vidi usere i po njemu pravi combo listu.
PS: I kazes, objavio ti je sve sto si nasao, a u pitanju su bili MAC. I kazes, skeniras to zato sto je to najlakse naci? Pa onda nije ni cudno, sigurno su to nasli i mnogi drugi, pa i taj sto je javno objavio. Nadji nesto sto ne moze svako pa nece ti niko objavljati.

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
151
Nisi ni prvi ni poslednji. Jednostavno nastavi skenirati. Ako mislis da ces za mesec dana naci nesto sto ce ti raditi godinama i da nema sanse da to objave javno, onda se varas. Jedino ako dobijes od nekoga, ali sanse su za to vrlo male. To se ne deli jednostavno.
Two-Brothers msm da se pojavljuje nesto u poslednje vreme po forumima, pa vidi usere i po njemu pravi combo listu.
PS: I kazes, objavio ti je sve sto si nasao, a u pitanju su bili MAC. I kazes, skeniras to zato sto je to najlakse naci? Pa onda nije ni cudno, sigurno su to nasli i mnogi drugi, pa i taj sto je javno objavio. Nadji nesto sto ne moze svako pa nece ti niko objavljati.

Još sam ja "u pelenama" u ovom poslu da bih našao nešto što nema niko... :)

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Ne znam koga sam ja smorio sa mac listama. Mac listu je jednostavno lakše iskopati. Tu je samo jedna nepoznata... Menjaš jedan par i nešto će da naleti. Kod U/P nema pravila... dok ti juriš moguće kombinacije, mogu proći dani i dani dok ne nadješ nešto. A možda ne nadješ nikad. Two-brothers sam napao sa svim mogućim kombo listama koje sam imao. Naravno iza proksija, jer je moju ip banovao.. i nisam našao NIŠTA.

Znam ja da će sve propasti. Nisam ja dete... Imam ja 2x po 20 godina... Krivo mi je što je budala izbacila SVE što sam izvukao...

Valjda imam pravo da ispizdim... jbg

Evo ljudi sa kolikim brojem kombinacija skeniraju jednu e adresu, a ovde bi svi preko noci da pohvataju sve, pa ne moze, dzaba i ovi alati napravljeni ovde za olaksavanje, ne ide nista preko noci, ko to razume njemu je mnogo lakse.

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
151
Evo ljudi sa kolikim brojem kombinacija skeniraju jednu e adresu, a ovde bi svi preko noci da pohvataju sve, pa ne moze, dzaba i ovi alati napravljeni ovde za olaksavanje, ne ide nista preko noci, ko to razume njemu je mnogo lakse.
Mislim da smo u nesporazumu, nije fora u tome koliko ko nadje... Nego što majmuni koji nadju, izbace sve javno...

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Pa oni su bas to,kako si ih nazvao, majmuni, nista ne mozemo s tim. Zato budi uporan, skeniraj, trazi i vremenom ces dolaziti do boljih stvari koji oni ne mogu naci. (a i bolje stvari niko ne objavljuje)

Član
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
295
Da,te javne objave baš upropaste sve,pronađeš neku listu da radi i onda eto je na forumu i gotovo,doslovno skeniram 24 h sa 2 kompa i još nije pronašlo nijednu valjanu listu,pronađe al one uništene

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Nisam baš puno komentarisao druge forume ali mi ovo bi smiješno:beee:
Od svih mogućih spamova, vrijeđanja, uništavanja....čovjek je našao za shodno da obriše moj današnji post
ZOLDdc1.png

Kakva sprdačina:roll:
Prije toga sam mu uputio dobronamjerni pp na koji se nije udostojio da odgovori - predpostavljam ako je našao vremena da obriše ovu sliku da je imao vremena i da pročita isti, zato ga kačim ovde.
jK3hede.png

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Pa meni sve postove obrisu na kajgani.

Danas mi je obrisano 4 posta koja sam postao da bih odgovorio na vredjanje i lazi .

Mnogo su jadni.

To govori o njima ko su i sta su .

Adninistraciji podeljeno par listi i oni se prodali za tih par listi i brisu postove ljudi koji imaju svoj stav i misljenje i stite bolesnike.

To je moje misljenje i na kajgani sam bukvalno od prvog dana kao i na SF i gledas i neverujes koliko su ljudi jadni i bedni i za sta se prodaju.

Natrag