instalirao windows 7 al nema zvuka

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
50
da li neko moze da mi pomogne.instalirao sam windows 7,i nije bilo zvuka , zatim sam instalirao i drajvere i dole mi pise sve da je pojacano do kraja ali i dalje nema zvuka :S

marko.jpg

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
vjerovatno ti nisu dobri drajveri ili ti zvucna ne moze na win 7

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
50
ma radilo pre sve super i probao vise drajvera al nece mrtav windows

Član
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poruka
229
Ako kazes da si instalisao sve drivere uredno pogledaj dali su ti postavke zvuka ovako kao kod mene.Ides na desktop u donjem desnom uglu gdje ti stoji zvuk i cekiraj.Untitled.jpgUntitled1.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
lepo uzmes cobra driver pack on ce ti pronaci sve drivere koji treba da se instaliraju-imas mije uputstvo i linkove gde da skines program.Posle toga pazljivo isprati kako da instaliras driveri resices problem,pozz

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
50
hvala evo sad cu da probam,opet sam obarao sistem i isto sve radi graficka full ali kad instaliram zvucnu ne jebe me uopste zvuk ne postoji :(

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

reha pise tako , samo mi ovo nije stiklirano ko tebi ovo zeleno ,ali i da ocu ne mogu,sve ostalo isto , cak i pise the device working proper...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
jesi li proveravao u device manageru koji drajver ti sistem koristi za zvuk,meni je jednom pravilo problem to sto je w7 sam povlacio neki microsoft drajver i nije htelo da radi sve dok nisam iskljucio njegovu update opciju i onda na miru instalirao drugi drajver.To ti je jedna od mogucnosti.drugo cini mi se da pree instaliranja drajvera za zvucnu kartu moras da instaliras cini mi se kb888111 ili tako nnekako malo sam zaboravio.Valjda si proverio podesavanja kad ides desnim klikom na zvucnik na taskbaru i vidis st ti je cekirano kao default za playback

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
nemoj da mi zameris ali bi mogao malo kulturnije da se izrazavas.1.Da li si uoste imao zvuk pre instalacije WIN 7
2.Da li ti je zvuk integrisan na maticnu ili imas posebnu plocu
3.Da li si proverio konektore.zvucnike i sl.4,Da li ti je na XP radio zvuk4.sta ti pokazuje u device Menager da lije driver za zvuk korektan
kada sve to proveris obavesti nas,pozz

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
50
ma radio je sve full na xp -u danas , i ranije na sedmici je radio...proverio sam sve kontrole i stoje normalno,jedino ne znam da li mi je ploca integrisana :S jer nisam bas neko ko se puno razume u komp...

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Hahaha a sta je sa zvucnicima ,dal oni rade..lepo ti rece "prijateljv" proveri sve ono najbanalnije sto mozes i znas jer je to cesto resenje pa onda probaj ono drugo sto su ti ljudi savetovali

Natrag