Инцест на почетку људске расе

Član
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poruka
12
Nibiru je ona planeta koju smo do nedavna nazivali planet X. Ona je naša deseta planeta koju je i Pitagora spominjao, a koja se nalazi na glinenima Sumerskim pločicama u sastavu našeg sunčevog sustava koji je nacrtan na način dolaska iz svemira prema našem suncu. kao što vidite Sumerani koji su živjeli prije šest tisuća godina znali su za sve naše planete sunčevog sustava, a mi smo takoreči nedano otkrili Neptun i Pluton.

Još samo ću vam napomenuti da su sve planete sunčevog sustava nacrtane kao okrugle lopte koje plove po svojim kružnim putanjama osim Nibiru koja ima elipsastu putanju. Do Galilea i Kopernika nauka na planeti Zemlja je smatrala da je naša planeta Zemlja ravna ploča i da se sunce vrti oko nje i ostalih planeta. Sada vidite koliko su ti Sumerani koji su živjeli prije 6 tisuća godina bili napredniji od naše današnje znanosti, a da ne spominjemo crkve.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Homoseksualizam ili nastranost je stvarna psihička bolest, ali ljudi koji boluju od te bolesti toga nisu svjesni. Oni sebe doživljavaju kao da su nacionalne manjine. Oni sami za sebe kažu da su posebni, što znači da su različiti od većine ljudskog roda. kad sam rekao da je homoseksualizam nastranost  i da je to bolesno stanje duha, to znači da se homoseksualci moraju liječiti. Kako liječiti homoseksualce, mnogi će se zapitati. Ispovijest izliječenog homoseksualca koji je predstavljao ženu u tom nastranom odnosu glasi : jedini način da se homoseksualac izlijeći je terapija s elektrošokovima različitih intenziteta. Ispričao je čitavoj grupi ljudi iz susjedstva da je u Americi bio na liječenju tri mjeseca , a da su ga liječili na način da bi njemu i ostalima puštali  filmove i da bi im davali elektro šokove kod dodirivanja malo slabije , kod ljubljenja malo jače, a kog čistog spolnog odnosa najjače. nakon tri mjeseca on se je sretno oženio i danas ima četvero djece. dakle, on je izliječeni homoseksualac što dokazuje  da je homoseksualizam psihička bolest. Takvih ljudi je bilo oduvijek, ali nikada nisu bili toliko naprasiti, drski i bezobrazni kao što su danas. Dok su živjeli sa svojim problemom u tišini svoga života nitko ih nije dirao niti im se rugao. Ako bi im netko nešto dobacio to je bilo više smiješno nego uvrijedljivo. Oni sada naprasito mijenjaju normalnu ljudsku i sve normalne ljude prave idiotima uz pomoć pokvarenih političara koji su i sami u mnogo čemu nastrani.

Sto je zajednicko izmedju homoseksualnosti i incesta ?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
zavisi sta podrazumevas pod bolest, nekim ljudima su ljudi koji veruju da ih neko gleda 24 sata dnevno i da ce da im sudi nakon smrti, a i da je pritom hodao po vodi i pretvarao vodu u vino bolesni

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
to nije bolest u tom smislu to je bolest fanatizam, sto se tice homosexualaca i incesta, to su bolesni ljudi, sad ako je neko bolestan ne znaci ja da je lud
a inace sto se tice tog verovanja i ti ne bi smeo da se javljas tu, zato sto ti verujes isto kao i oni, verujes u ono sto ti se svidja i tvrdis isto kao i sto oni tvrde, ti verujes nekom naucniku koji ti je nesto stavio na video i rekao e vidis ovako je nastao svet i ovako je nastao covek, i ti gledas u to kao u bioskop isto kao sto ovi gledaju u bibliju i puni ste nekim cinjenicama
jedini ja mogu ovde da kazem tako nesto, zato sto sam ja neutralan

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
neki naucnik video? hiljade i hiljade naucnika rade u razlicitim disciplinama i izvlace razne dokaze koji svi upucuju samo na jednu stranu, tako da to sto pises je suprotno od istine.A i ti nisi neutralan, ti si zauzeo stranu da niko ne moze da zna nista i nebitno koliko dokaza ti se pokaze ti ces i dalje da glumis neutralnost i pricaces svoju pricu da nikada necemo znati kako smo nastali i ne mozemo da znamo

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
:) upravo o tome pricam, samo si potvrdio ono sto sam rekao, 2+2 je 4 ali isto tako 5-1 je 4 :blum3:

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ok, ne mozes da znas :) a ako je bolest da li mislis da moze da se izleci ?

Natrag