Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Imenik mobitela u Srbiji

  • Začetnik teme Karla Miletic
  • Datum pokretanja
K

Karla Miletic

Član
#1
Primam pozive sa nekog broja 064 iz Srbije i lik neće da se predstavi...Jel mi može neko reći kako da nađem ime i prezime vlasnika tog broja?
 
veve

veve

Član
#2
Teško,koliko znam imenik ne postoji,a da li mts mreža daje neke podatke samo tako,neverujem
 
nikeprodaja

nikeprodaja

Član
#3
Ne mozes da dobijes podatke,mozes samo da ides u MTS da podneses zahtev za uznemiravanje i da ostavis pozive u listi da ih vide.Oni ce zvati vlasnika i upozriti ga,ako nastavi broj ce mu biti trajno ugasen i to je to_Ovo pisem iz licnog iskustva
 
senator

senator

Član
#4
Instaliras blackslit program, dodas broj u listu, filtriras poziv i stvar resena.
 
peca 29

peca 29

Član
#5
Zovi 064 789 dobijes operatera MTS i onda od njega trazis informaciju ili prijavis da te ometa.
 
S

Srbinche

Član
#7
Pa i nije glupo, na taj nacin se stiti privatnost ljudi. Ja licno ne bih voleo da svaka budala moze da pronadje broj mog mobilnog i uznemirava me.
 
P

predrag361976

Član
#8
Pa znate kako,ja mislim drugacije, jer ta budala koja bih vas nasla i uznemiravala isto tako bi ste i vi mogli da nadjete njen broj,i bas bih naprotiv svacija privatnost bila više zastićena nego ovako kad vi neznate i nemozete da otkrijete ko vas zove,ako već imamo imenik fiksne telefonije zasto nebismo imali i za mobilne jer nam je bas neophodan...
 

Top