Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Imenik mobitela u Srbiji

  • Začetnik teme Karla Miletic
  • Datum pokretanja
K

Karla Miletic

Član
#1
Primam pozive sa nekog broja 064 iz Srbije i lik neće da se predstavi...Jel mi može neko reći kako da nađem ime i prezime vlasnika tog broja?
 
veve

veve

Član
#2
Teško,koliko znam imenik ne postoji,a da li mts mreža daje neke podatke samo tako,neverujem
 
nikeprodaja

nikeprodaja

Član
#3
Ne mozes da dobijes podatke,mozes samo da ides u MTS da podneses zahtev za uznemiravanje i da ostavis pozive u listi da ih vide.Oni ce zvati vlasnika i upozriti ga,ako nastavi broj ce mu biti trajno ugasen i to je to_Ovo pisem iz licnog iskustva
 
senator

senator

Član
#4
Instaliras blackslit program, dodas broj u listu, filtriras poziv i stvar resena.
 
peca 29

peca 29

Član
#5
Zovi 064 789 dobijes operatera MTS i onda od njega trazis informaciju ili prijavis da te ometa.
 
S

Srbinche

Član
#7
Pa i nije glupo, na taj nacin se stiti privatnost ljudi. Ja licno ne bih voleo da svaka budala moze da pronadje broj mog mobilnog i uznemirava me.
 
P

predrag361976

Član
#8
Pa znate kako,ja mislim drugacije, jer ta budala koja bih vas nasla i uznemiravala isto tako bi ste i vi mogli da nadjete njen broj,i bas bih naprotiv svacija privatnost bila više zastićena nego ovako kad vi neznate i nemozete da otkrijete ko vas zove,ako već imamo imenik fiksne telefonije zasto nebismo imali i za mobilne jer nam je bas neophodan...
 

Top