- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kad sam rekao na dobro djela da nas tjera Isusova ljubav, mislio sam na djela milosrđa, činjena dobra. A hodočašća, bičevanje lancima, hodanje na koljenima po stubama, to nisu djela milosrđa, nego su katolici mislili s time zadobiti milost i spasenje kod Boga, ne izvrći riječi.
Bog je svojima ustanovio hodočašća i svojevrsna trapljenja tijela. A u Svetom pismu imamo svjedočenje da su to činili i apostoli. Dakle, ti nisi samo licemjer, ti si i teški heretik.
Čuj ja trebam platiti nekog da te banira, da ti ne bi iznosio istinu o EGW....
Priznaj otvoreno, koliko bi platio da me onemogućiš da dalje pišem o vašim adventističkim lažima. Ili, zamoli Laodikeju, koji se još prije molio Bogu da mene ukloni, da više ovdje ne pišem, pa vas dvojica zajedno, na golim koljenima, stotinjak puta obiđete grob Ellen White, i molite se 'svetom' Martinu Lutheru da me ukloni.
tvoja životna misija se na žalost sastoji samo od toga, da ideš po forumima i tražiš adventiste i raspravljaš o EGW....a toliko ljudi u HR živi bez Boga, a koji su rođeni kao katolici i kršteni isto - ti trošiš vrijeme na Laodikeju i tripa da bi ih uvjerio kako su oni u krivu, umjesto da po HR propovijedaš evanđelje ljudima koji su izgubljeni. A to da li će Laodikeja i tripo i dalje raspravljati s tobom, to je njihova stvar.
Za one koji su trenutno bez Boga postoji neka šansa da Boga sretnu. Ali za one koje je opsjeo "duh proroštva", sudeći po vama subotarima ovdje, nažalost, šanse da se Bogu vrate su stostruko manje. Utoliko je i moje djelovanje ovdje plodonosnije.