Kako ovo moze da se promeni iz plave u zelenu boju?
http://s6.postimg.org/le9yyie6p/TC_6_5_01.jpg
http://s6.postimg.org/le9yyie6p/TC_6_5_01.jpg
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve je ok, ali u content folderu ne treba da budu sheme, vec samo building, map i poi, naravno od sva tri proizvodjaca i naravno folder content treba da bude u folderu Addons sa tim folderima, a treba da imas u iGO folderu isto content folder u kome ne treba da budu ti folderi koji su vec u Addons/content folderu, vec samo ostali folderi koje treba da sadrzi contentPozdrav, Toda81.
Meni ovo ne uspeva. Sve je detaljno objasnjeno i jasno sta treba da se uradi, ali meni ne uspeva.
Pokusavam tvoju poslednju verziju da instaliram na Galaxy S4 koji nije rutovan. Na SD karticu sam kopirao foldere iGO i Addons, u folderu themechanger sam izbrisao 3 ini faila, u folder Addons sam iskopirao folder content u koji sam spakovao building, mape i poi sva tri proizvodjaca + scheme (kao sto si objasnio), proverio sam moju putanju do extSdCard, izmenio u package.txt put do content (extSdCard/Addons/content). Sve sam uradio, ali kada mi otvori theme changer, pokrene geolocation search i sve vreme pokusava da pronadje lokaciju, ali nista. Izbor mapa mi ne nudi - nema ih. Ali kada sam vratio 3 ini faila, pojavile su se, ali svakako kada idem na go, ne otvara mi iGO, izbacuje poruku autochanger.zip file not copied ili Error IO. Inace iGO mogu da pokrenem, ali themechanger I mapchanger ne rade.
Imas neku ideju? Ili ih sve iscrpio sa djn. djordjevic. Kada je njemu proradilo bio sam siguran da ce i meni, ali nista od toga.
Pozdrav.
[iGO0]
package=com.nng.igoprimoisr.javaclient
path=/storage/extSdCard/iGO
content=/storage/extSdCard/Addons/content
label=NextGen
Sve je ok, ali u content folderu ne treba da budu sheme, vec samo building, map i poi, naravno od sva tri proizvodjaca i naravno folder content treba da bude u folderu Addons sa tim folderima, a treba da imas u iGO folderu isto content folder u kome ne treba da budu ti folderi koji su vec u Addons/content folderu, vec samo ostali folderi koje treba da sadrzi content