iGO Primo - SKOCKANE VERZIJE

Učlanjen(a)
25.09.2014
Poruka
2
Nece ni sa vasim proverenim uputstvom sa strane 56
doduse posle ove instalacije sam dobio neki zeleni okvir i nista vise (nema nikakvih poruka osim citanja imei na pocetku).
Jel ima na ovom forumu nextgen verzija da probam nju da namestim za pocetak?
Namestio sam nextgen preko mega srbija pa je proradilo sve iz prve.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.834
Svaki NextGen je Primo. Ali nije svaki primo NextGen :D
Jesi li pročitao boldiranu napomenu? Ako je fejkovani Android 10, a ispod haube je Android 8, nikakav običan (klasičan) Primo ne može se pokrenuti.
Instaliraj NextGen koji ti se sviđa, po mogućstvu čist paket. Da li sa ovog ili drugog Foruma, nebitno, isti su.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.834
Nisu ti jasne napomene? U postu pre tvog? NE POSTOJI
Prelistaj diskusiju i biće ti valjda jasno

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.834
Tuđe slike ko zna od kada i sa kog uređaja i na kom sistemu. Iz vremena kada je online TMC još uvek postojao za Primo (pre više od 4-5 god)

Dobio si objašnjenja na drugom Forumu. A da pročitaš postove ovde nisi se potrudio
Na Androidu 8/8.1 ne može. Na svim ostalim može (čak i na 15-ci)
Kako se utvrđuje pravo izdanje androida na uređaju objašnjeno je više puta.

Uostalom, kako si nepoverljiv, preuzmi Primo, instaliraj ga i probaj, niko ti ne brani. Ko zna, možda imaš sreće i na tvom uređaju nije A8

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.05.2012
Poruka
4
Probaću da instaliram ali koji primo da skinem kad nijedan link ne postoji. Da ne palamudiš ovde i prosto mi pošalješ link a ne da me savetuješ da čitam hiljade strana foruma odavno bih sve isprobao. Ja sam nekada se zamajavao sa navigacijama razbih vrsta ali sada više ne pratim već 10' godina to, i tzreba mi samo za ličnu upotrebu da podesim multimediju.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.834
Mogao si lepo da kažeš da je link istekao, obnovićemo. Učinjeno, post #560
A zbog tvog palamuđenja snalazi se sam na dalje. Nisi se potrudio osnovno da pročitaš, bukvalno dva posta

Natrag