Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odradio sve za dve particije iGO_Israel_9.6.(prtpostavljam da nije rutovan jer je uzet u telenoru) , kaže da nema mapa, pretpostavljam da je putanja pogrešna, evo slike sa xplore-a...
Mada mi nije jasno zasto mora i na int i ext memoriju, pre servisa telefona(prsao sistem) radila mi je sasvim ok samo na SD kartici...
pozz
Druze, pa navteq su u stvari here mape. Ti hoces iGO Primo da izgleda "fabricki" bez skina? Moj ti je predlog da to ne radis jer sa skinom dobijas mnostvo korisnih opcija koje su tebi automatski podesene jer imas moj save folder.Uspeo da resim, ali mi vidi samo tom i navteq mape, a here? i kak se menja ju teme, tj postoji li opcija da bvude kao na starijim veryijama?
ok hvala, navikao na onu staru verziju pa zato, ali ako je ova bolja onda okDruze, pa navteq su u stvari here mape. Ti hoces iGO Primo da izgleda "fabricki" bez skina? Moj ti je predlog da to ne radis jer sa skinom dobijas mnostvo korisnih opcija koje su tebi automatski podesene jer imas moj save folder.
Ok idem sutra na put pa ću testirati, i reci mi molim te pošto vidim da i par drugara ima sada problem sa navigacijama(igo), da li se to javlja nakon update-a androida(starije verzije igo-a zezaju) i ne mogu samo na sd card, znam da sam ja ranije mogao...Moj ti je predlog da zadrzis ovu jer je mnogo bolja i mnogo funkcionalnija. Neces se pokajati, a odusevice te opcija kada treba negde da skrenes pa ti se na tom skretanju pojavi velika strelica i odbrojavanje m. Mozda je to nekome glupost, ali je za mene licno odlicna opcija
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока