- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.291
Da li one u sebi imaju i *.FTR fajlove?Da li ove Here mape 2024 mogu u navigaciju za kamion,tj da li imaju u sebi zabrane za kamione po gabaritima,tezina,duzina...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li one u sebi imaju i *.FTR fajlove?Da li ove Here mape 2024 mogu u navigaciju za kamion,tj da li imaju u sebi zabrane za kamione po gabaritima,tezina,duzina...?
Da,svaka mapa i odgovarajuci ftr fajl.Da li one u sebi imaju i *.FTR fajlove?
Here mape. Hvala na odgovoru. Pobrisao sam Phoneme i Languages ali nista, i dalje ruska i ćirilična slova. Tek kad sam u postavkama jezika promenio na Hrvatski, tek tad su se svuda ispeglala slova na latinicu.Stavio si Here ili TT mape? Ako su here, izbriši phoneme fajlove.
Ukoliko problem i dalje postoji, menjaj lang fajl. U krajnjem slučaju, font telefona vraćaš na default.
Otvori svoj lang.zip fajl u content/lang folderu i otvori info.ini nekim tekst editorom.Here mape. Hvala na odgovoru. Pobrisao sam Phoneme i Languages ali nista, i dalje ruska i ćirilična slova. Tek kad sam u postavkama jezika promenio na Hrvatski, tek tad su se svuda ispeglala slova na latinicu.
Šteta što sad moram da koristim interfejs na hrvatskom, ali šta da se radi, važnije mi je da vidim prave nazive gradova nego da negde zalutam ako idem po Evropi. Pozz