iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
5
Pozdrav,
Prvi put koristim Avic navigaciju i stavio sam mape 2024 sa linka od pre nekoliko postova. Interesuje me da li neko zna kako da promenim ćirilični prikaz naziva pojedinih gradova. Npr, Ljubljanu mi pokazuje kaobda je od ruskih slova, a ulice su ok latinične. Da li je do mapa ili do Avic-a? Slika u prilogu. Hvala1000049721.png

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.817
Stavio si Here ili TT mape? Ako su here, izbriši phoneme fajlove.
Ukoliko problem i dalje postoji, menjaj lang fajl. U krajnjem slučaju, font telefona vraćaš na default.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.06.2009
Poruka
5
Stavio si Here ili TT mape? Ako su here, izbriši phoneme fajlove.
Ukoliko problem i dalje postoji, menjaj lang fajl. U krajnjem slučaju, font telefona vraćaš na default.
Here mape. Hvala na odgovoru. Pobrisao sam Phoneme i Languages ali nista, i dalje ruska i ćirilična slova. Tek kad sam u postavkama jezika promenio na Hrvatski, tek tad su se svuda ispeglala slova na latinicu.
Šteta što sad moram da koristim interfejs na hrvatskom, ali šta da se radi, važnije mi je da vidim prave nazive gradova nego da negde zalutam ako idem po Evropi. Pozz

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
860
Here mape. Hvala na odgovoru. Pobrisao sam Phoneme i Languages ali nista, i dalje ruska i ćirilična slova. Tek kad sam u postavkama jezika promenio na Hrvatski, tek tad su se svuda ispeglala slova na latinicu.
Šteta što sad moram da koristim interfejs na hrvatskom, ali šta da se radi, važnije mi je da vidim prave nazive gradova nego da negde zalutam ako idem po Evropi. Pozz
Otvori svoj lang.zip fajl u content/lang folderu i otvori info.ini nekim tekst editorom.

languagekey="Srpski"
iso_lang="sr-sp"

Ova dva reda moraš imati ovako.

Natrag