Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2012
- Poruka
- 85
Иma li neko iGO mape TomTom za USA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zdravo Nens. Nekada sam mogao temu sa Tapatalka da otvorim u recimo Chromu ali sada ne mogu. Pokušao sam da vidim ovaj tvoj post ali mi piše: you must react to this post. Lajkovao sam post. Šta još treba da uradim?World Wide maps & content files / Torrent
Actual maps & content files for iGO8.3+ [ 48.82 GB]
[Hidden content]
Hvala - gladi
Isto mi se dešava i kada odlajkujem post i opet ga lajkujem. Na Tapatalku od prvog dana ne mogu da vidim sadržaj nego sam išao na Chrome pa sam uspeo da vidim sadržaj.Odlajkuj post, rifreš, pa ga ponovo lajkuj
A da nemas slucajno crnu temu na telefonu ili na tapatalku?Isto mi se dešava i kada odlajkujem post i opet ga lajkujem. Na Tapatalku od prvog dana ne mogu da vidim sadržaj nego sam išao na Chrome pa sam uspeo da vidim sadržaj.
Послато са SM-N920C помоћу Тапатока
Nemam crnu temu. Sada sam kopirao url, otvorio u Samsung pretraživaču i tako sam uspeo da vidim link sa teme koju je Nens postavio. Od prvog dana ne mogu direktno iz Tapatalka da vidim sadržaj nekog posta, već koristim otvori u browseru.A da nemas slucajno crnu temu na telefonu ili na tapatalku?
Ako imas skloni crnu temu i jednu i drugu pa onda probaj. Kod mene je slucaj otkako imam na telefonu crnu temu ne vidi se nista ali kada kliknes na tekst i oznacis sve sve se vidi zasenceno. Probaj
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
I nemam Vip nalog na Tapatalku nego običan redovni.Nemam crnu temu. Sada sam kopirao url, otvorio u Samsung pretraživaču i tako sam uspeo da vidim link sa teme koju je Nens postavio. Od prvog dana ne mogu direktno iz Tapatalka da vidim sadržaj nekog posta, već koristim otvori u browseru.
Kada lajkujem post samo mi piše: Hidden content, pa moram u pretraživaču da otvaram bi video sadržaj.I nemam Vip nalog na Tapatalku nego običan redovni.