iGO Primo NextGen Mape

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.606
Nedostaju phoeneme, nedostaju neki fajlovi kod pojedinih država...
Kompletiraće se, lagano. Žurite negde? Platili ste? :D
Strpljenja...
Mislim, stvarno ne razumem. Ko zna koji put se postavlja nov sadržaj i uvek ista pitanja. Pa i da nije sve okačeno, možete li da utičete na to.
Ako nekome baš nešto toliko fali, izvolite kupite ;)
 
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
224
Ja ne znam zasto se kace mape dok ne budu kompletne. Utrkujete se ko ce pre da postavi linkove na forum i da dobije "lajkove".

p.s. Ja sam to jednom uradio priznajem, ali nema svrhe, cemu...
 

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Kako nema svrhe?!?
Evo, npr. ne postoji fsp fajl za Srbiju? I sad imam problem, neće mi obračunavati rutu u zavisnosti od istorijskih podataka za gužve u saobraćaju?!? Misliš da većina uopšte primeti razliku sa ili bez fsp fajla? Nego kad ima fsp, žali se kako mu iGO rutira "unaokolo", umesto kroz Kneza Miloša u 16:30!?!

Ili npr. za Srbiju imamo i fda fajlove... Veoma korisno i lepo... Vidim saobraćajne znake na ekranu, Lana ih izgovara ... Ma milina... Ali to ipak ne sprečava iGO da mi rutira skretanje iz Bulevara despota Stefana levo, preko pune linije u Ilirsku!!!

Čemu sve ovo... Ništa efektivno se barem, u Srbiji, ne dobija fjw, fsp, fda, fpa... fajlovima, samo šminka...
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
224
Procitaj jos jednom sta sam napisao. Skroz si pogresno procitao.
Ja kazem nema svrhe kaciti ne kompletne mape bas iz razloga koje si naveo i sam
 
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.606
A koliko korisnika koristi ceo paket? Mislim, stvarno koristi.

Uglavnom imamo sledeću situaciju - ogromna većina korisnika trpa sve. Ali baš sve. Znači staviće kompletan paket, svih cca 7GB iako možda u životu nije izašao iz Srbije (tj. neke druge državice), a kamo li da do potencijalnog putovanja nešto mu i pritreba. Još manje znaju čemu većina tih fajlova i služi.
Ali po principu - nek se nađe. Bolje da ima...
Ovakvi i najčešće kukaju za nepotpuni paket. Ovo važi za sve (belo)svetske forume. :)
Ovoj grupi pripadaju i oni koji "vole da imaju", a ne koriste ga uopšte. Ili samo vole da čačkaju. Poneko od takvih čak i doprinese zajednici na ovaj ili onaj način.

Onda ide manjina koja to stvarno koristi, prema svom nahođenju i potrebama. I naravno, nekome takvom verovatno stvarno i treba svežije izdanje, skinuće ono šta je dostupno ako se nalazi u njegovoj interesnoj zoni.

I potom najređi slučaj, u koji i sebe ubrajam:
Na svom naviju imam fbl i poi i ništa više, niti mi treba. Ne računam DEM, buildings isl. Ako je izašla nova mapa, staviću samo Srbiju, dok god ne sledeći put ne budem išao u inostranstvo. A do tada može da se desi i da izađe nova edicija (neće doduše, ali navodim kao primer. Na stranu što ću sačekati TT).
 

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Procitaj jos jednom sta sam napisao. Skroz si pogresno procitao.
Ja kazem nema svrhe kaciti ne kompletne mape bas iz razloga koje si naveo i sam
Nisam pogrešno pročitao... Mogao sam samo pogrešno da razumem... Ali nisam.

Kao što reče prethodnik, poenta "kačenja nekompletnih mapa" je ta što se fbl i poi prvi pojave... A ironija je druga kategorija.
Misliš da treba da čekamo sa njihovim objavljivanjem sve dok se ne pojavi i fsp fajl za Srbiju (ili fjw za Kazahstan, onda će biti sve kompletno)?

Ukratko, DA! Ja mislim da baš treba objaviti mape što pre, jer to što se prvo objavi je najkorisnije. Sve što sledi u dopunama je šminka...
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.12.2010
Poruka
2
Apsolutno se slažem, treba postavljati mape kad se pojave pa kome treba on će skinuti a valjda i koristiti .
 
Natrag
Top