A koliko korisnika koristi ceo paket? Mislim,
stvarno koristi.
Uglavnom imamo sledeću situaciju - ogromna većina korisnika trpa sve. Ali baš sve. Znači staviće kompletan paket, svih cca 7GB iako možda u životu nije izašao iz Srbije (tj. neke druge državice), a kamo li da do potencijalnog putovanja nešto mu i pritreba. Još manje znaju čemu većina tih fajlova i služi.
Ali po principu - nek se nađe. Bolje da ima...
Ovakvi i najčešće kukaju za nepotpuni paket. Ovo važi za sve (belo)svetske forume.
Ovoj grupi pripadaju i oni koji "vole da imaju", a ne koriste ga uopšte. Ili samo vole da čačkaju. Poneko od takvih čak i doprinese zajednici na ovaj ili onaj način.
Onda ide manjina koja to stvarno koristi, prema svom nahođenju i potrebama. I naravno, nekome takvom verovatno stvarno i treba svežije izdanje, skinuće ono šta je dostupno ako se nalazi u njegovoj interesnoj zoni.
I potom najređi slučaj, u koji i sebe ubrajam:
Na svom naviju imam fbl i poi i ništa više, niti mi treba. Ne računam DEM, buildings isl. Ako je izašla nova mapa, staviću samo Srbiju, dok god ne sledeći put ne budem išao u inostranstvo. A do tada može da se desi i da izađe nova edicija (neće doduše, ali navodim kao primer. Na stranu što ću sačekati TT).