Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iGO mapa HERE 2018.Q1 i dalje lošaHERE 2017.Q4 - u Beogradu i dalje loša
Pošto je HERE mapa odavno dostigla zavidan nivo u pogledu upisanih kućnih brojeva, naziva ulica i ucrtanih smerova, mene najviše interesuje ono što je osnovno za navigacije a to su korektni ostali parametri, u prvom redu dozvoljene brzine. Dozvoljene brzine nisu samo važne zbog eventuanih prekršaja već je mnogo bitnije da od njih najviše zavisi ispravno rutiranje.
Ovo je osnovni test koji sprovodim na svakom novom izdanju HERE mape.
1. Rutiranje Kneza Mološa 82 - Miloja Zakića
2. Dozvoljene brzine pored Ade i prema Čukaričkoj padini
3. Maksimalno dozvoljene brzine u Ulici Ratka Mitrovića, od pumpe EKO ka Čukaričkoj padini.
Kao što se na slici vidi, zbog pogrešno označenih dozvoljenih brzina, rutiranje iz Ulice Kneza Miloša je pogrešno i ono se reflektuje na sve navigacije koje koriste HERE mapu. TomTom mapa na istoj ruti nudi kao prvi izbor optimalnu rutu, onu sa slike 2.
Ostale 3 male slike i dalje pokazuju katastrofalno pogrešno upisane dozvoljene brzine. Kratka ulica pored Ade Ciganlije ima upisanih 80km/h, na Obrenovačkoj magistrali sa po 3 trake u svakom smeru je samo 50, a na oštroj krivini na nadvožnjaku 60km/h. Nedopustivo !
U prilogu su dozvoljene brzine u Ulici Ratka Mitrovića u mom kraju. Neobjašnjiva brzina od 30km/h u delu gde nema ni škole ni vrtića...
Nažalost, iako sam kancelariji HERE odavno ukazao na sve ovo, ništa nisu preduzeli. Zbog toga, bar po mom mišljenju je TomTom mapa sada daleko kvalitetnija u Beogradu. Šteta za mapu čiji provajder ima kancelariju u Beogradu. Ali, to je realnost !
ne, kompletne su već...Mislim da treba da bude oko 7.xx Gb tako da lagano
Novi autoput Demir Kapija - Smokvica (Đevđelija)Da li je u Makedoniji dodat deo autoputa za Grcku, koji je skoro otvoren? Citao sam da su ljudi imali problema sa skretanjem, pa su i dalje isli starim...
Hvala na iscrpnom odgovoru. Znaci, da se cekaju nove tomtom mape...
Taj problem je postojao zbog radova na staroj deonici autoputa ispred Demir kapije. To je završeno, kako sam obavešten, tako da sada od Tabanovce do Đevđelije se "ne skreće" sa autoputa.Da li je u Makedoniji dodat deo autoputa za Grcku, koji je skoro otvoren? Citao sam da su ljudi imali problema sa skretanjem, pa su i dalje isli starim...
Vise failova...ne, kompletne su već...
ima čak i više nego je bilo u Q4
pa FDS fali, koje ionako nijedan iGO ne koristi za sada... nemoj gledat veličinu, gledaj sadržaj... u prošlih par izdanja mapa bili su FDS, zato su bile bespotrebno velike..Vise failova...
HERE_2017.Q4-7.27GB a HERE_2018.Q1-6.27GB a ima vise fajlova, cini mi se da tu ipak nesto faili...