Na Kineskim multimedijima lepo si primetio postoji SD gps slot. Kompletan iGO ti je sa svim kartama na SD kartici a od toga 30-tak MB zauzima internu memoriju. Pretpostavljam da ti medija podrzava karticu od 32GB, tako da na nju mozes smestiti komplet i TomTom i Here mape cele Evrope. Sve to besprekorno ce raditi sa tim procesorom bez ikako zastoja.
svaka cast druze... samo evo jos par pitanja...
znaci onda moze i najnovija nextgen verzija? vidim da uglavnom stavljaju iGO Primo verziju, Barasoft, starije od 2014 ili 2013 pa mi nije bas najasnije zasto.. sto ne stave novije igo verzije...
i samo ako mozes molim te da mi potvrdis jel to tako ide sa instalacijom... znao sam to ali covek vremenom zaboravi jbg... na SD kartici i na internoj memoriji kineskog uredjaja bi trebalo da budu isti folderi .. stim da za razliku od memorije uredjaja na SD se nalaze sve mape i ostalo.. i da se instalacija navigacije pokrece sa SD GPS slota... i on ce odraditi sam sve, na GPS kartici ce automatski biti navigacija sa mapama, a sistemski fajlovi na uredjaju? i nema potrebe da trazim neku instalaziju za moju rezoluciju koja je 800 x 480 na ovom kinezu? samo instaliram aplikaciju i to je to?
a ako je vec instalirana navigacija na uredjaju i mape se nalaze isto na uredjaju.. dovoljno je samo da prekopiram iGO folder sa svim fajlovima na SD karticu i stavim je u GPS slot i to je to... stim da obrisem mape za interne memorije uredjaja, i ostavim samo na SD kartici... tako?