@tihix Pupinov Most je od tolikog uticaja na rutiranje prosecnih voznji po Beogradu da ja do danas kao taxista u Beogradu nisam imao ni jednu jedinu potrebu da predjem preko njega.
Simptomaticno je da cak i Pancevackim Mostom redje prodjem nego znatno novijim Mostom Na Adi ...ostale mostove da i ne spominjemo jer se na njima i dalje obavlja skoro ceo saobracaj preko reka.
Inace aplikacija Here Maps je danas na nizem stepenu razvoja nego sto je iGO bio pre vise od 10 godina a upravo Here mape za Srbiju, a u Beogradu posebno, prave visestruko vise gresaka u rutiranju od Contrast i TomTom mapa zajedno.
Ima na forumu tema na kojima je to sve dokazano na primerima pa se citajuci ih mozes i sam uveriti u sve ovo.
I posto mi bode oci tvoja konstatacija da je ucrtanost Pupinovog mosta znacajnija za stizanje do cilja od samog podatka o cilju, ja moram da te pitam kako ce ti Here mape i Pupinov most pomoci da stignes recimo do Mileve Maric Ajnstajn 76 ili do AirSerbia ...ili...
...nikako naravno, moraces da pitas. E vidis, ja necu morati da pitam gde je Pupinov Most jer cu videti neki od gomile putokaza.