Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne lomite se sa ovim, drzite se Contrasta i cekajte TomTom. (Za Srbiju).
Da,da Contrast iz jula 2012. To je dosada najdetaljnija karta za celu Srbiju. Verovatno su je prodali TomTom koji je sada doradjuje, ali to ide sporo. Dok HERE kako sam kazes "katastrofa" popravljati je uzaludan posao, a te vase ispravke ako su ok, izbacice tek za koju godinu. Sta popravljati kada nema kucnih brojeva ni za jedno mesto juzno od Beograda. A i mi nesto ne izgradismo mnogo od 2012.
Zakljucao si profil. Trenutno mogu da ti pisu samo clanovi stuffa i ljudi koje pratis. Da bi dozvolio i drugima da zapocnu konverzaciju s tobom, idi u podesavanje profila, pa na Privacy i onda u delu "edit concat details" pod stavkom ko moze da zapocne konverzaciju s tobom, stavi opciju "members only". U slucaju da ni ovo ne resi problem, obrati mi se na pm.Molim Vas saljite mi sve greske na Konverzaciju (PM).
Da se izvinim MODu za ovo. A mozes i da brises. I napisi mi, ako gresim/ne znam, sto ne moze da mi se pise na PM.
Ispravke da bi bile validne ceka se i do godinu dana. Slike koje saljete da budu uvek Sever gore (bez rotacije).
--------------------------------------------
elinfo bice ispravljeno. Prosao tom ulicom 100x
milichic za brojeva za bulevar ars.carnojevica nista ne mogu bez slike sa tackama i brojeva pored njih. blok 62 cu srediti. Odlicna slika i objasnjenje.
cadslobo taj put postoji 4 godine a ti mi postavljas gresku u ruti. To je do tebe a ne do karte.
Hvala Vam i saljite mi na PM.