iGO Primo NextGen Mape

Učlanjen(a)
23.12.2012
Poruka
64
Zamenis postojece fajlove sa novim i to ti je to.
The End.
Mnogo je komplikovanije izabrati odgovarajuce ulje za citroen.:oopss:

• Sviđa mi se
Reactions: DS9
Učlanjen(a)
20.06.2014
Poruka
2
Posto sam nov ovde, a zeleo bih da instaliram IGO mape, da li moze neko da mi postavi linkove sta sve treba da instaliram, jer ja citam ove postove, ali ili linkovi ne rade ili nema one glavne instalacije aplikacije. Hvala u svakom slucaju.

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Posto sam nov ovde, a zeleo bih da instaliram IGO mape, da li moze neko da mi postavi linkove sta sve treba da instaliram, jer ja citam ove postove, ali ili linkovi ne rade ili nema one glavne instalacije aplikacije. Hvala u svakom slucaju.
Krenes odavde.. http://serbianforum.org/forums/mobilni-svet.134/ na prvim stranama ti je sve sto trebas. Procitaj malo o samoj instalaciji iGO-a, tesko da ce sad neko da ti slaze celu konfiguraciju. Moras znati rezoluciju ekrana telefona, da li je winCE ili Android......

Učlanjen(a)
20.06.2014
Poruka
2
Krenes odavde.. http://serbianforum.org/forums/mobilni-svet.134/ na prvim stranama ti je sve sto trebas. Procitaj malo o samoj instalaciji iGO-a, tesko da ce sad neko da ti slaze celu konfiguraciju. Moras znati rezoluciju ekrana telefona, da li je winCE ili Android......
Krenuo sam ja da citam, msm znam otprilike kako se instalira, imao sam je pre na xperia x10, ali sam se vratio na neki stari tel, koji je android, a inace ulazio sam na igo primo ili vec kako ali ona pocetna instalacija, odnosno link za instalaciju ne radi, tako da me to ubija. Kada bih pronasao odgovarajucu instalaciju ostalo bih lako. Inace hvala.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Krenuo sam ja da citam, msm znam otprilike kako se instalira, imao sam je pre na xperia x10, ali sam se vratio na neki stari tel, koji je android, a inace ulazio sam na igo primo ili vec kako ali ona pocetna instalacija, odnosno link za instalaciju ne radi, tako da me to ubija. Kada bih pronasao odgovarajucu instalaciju ostalo bih lako. Inace hvala.
Imas ovdje -
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-97 u # 970

Učlanjen(a)
13.11.2009
Poruka
7
Član
Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
149
Prvo, pozdrav vaskolikom forumu. Drugo, još jednom vrlo hvala misterbg za ovo olakšanje oko skidanja novih mapa.

Pa imam jedno početničko pitanje.
Pošto su mi ostale mape drugačije imenovane, nadam se da igo (jun 16 2014, android) automatski prepoznaje mape, tj da ne moram nekako drugačije da imenujem nove mape, pošto ne koristim map changer i slično za kombinovanje različitih mapa. Dakle imam nekakve mape drugih država starijih verzija, sada ću da stavim ove najnovije za exyu u MAP folder i ostale fajlove u odgovarajuće foldere (a da uklonim stare za srbiju i ostale exyu države) - pa se nadam da je to to.

Hvala
Vladimir ti je lepo,kratko,jasno odgovorio,obrisi te stare mape koje imas u folderu map,i ubaci nove,to je to THE END

• Sviđa mi se
Reactions: DS9
Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
353
Da pitam u vezi raster mape da li se ona vidi samo ovde kao na ovoj slici(post #997) ili moze da se vidi i u toku voznje to jest kao ova obicna mapa dok se vozi?

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
353
Kako se ona pokrece?Ja sam je ubacio u iGO/content/raster i dobijem je samo u onoj slici kao u postu #997 onda sam u sys.txt ubacio:

[debug]
raster_quality=1; ( 1 enable anti-aliasing, consume more resources)

[lua]
rastermaps=1

[map]
raster_in_2d=0 ;(1 activated)
raster_in_3d=0 ;(1 activated)
raster_2d_high_quality=0 ;(1 activated)
raster_3d_high_quality=0 ;(1 activated)

Posle toga je vise ne dobijam ni kao u postu #997.Mada probao sam simulaciju mozda ne radi u simulaciji?

Poslednja izmena:
Natrag