Da li je moguće da je tom tom izbacio nove mape opet? Super je to, ipak su za Srbiju po meni bolje od Navteq-a (Here-a)... Nadam se u skorije vreme Contrastu...TomTom Europe 2013.09
Hvala D.I.I.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li je moguće da je tom tom izbacio nove mape opet? Super je to, ipak su za Srbiju po meni bolje od Navteq-a (Here-a)... Nadam se u skorije vreme Contrastu...TomTom Europe 2013.09
Hvala D.I.I.
Da li je moguće da je tom tom izbacio nove mape opet? Super je to, ipak su za Srbiju po meni bolje od Navteq-a (Here-a)... Nadam se u skorije vreme Contrastu...
... Nadam se u skorije vreme Contrastu...
Ovo su ti Contrast karte
Srbija je falicna. Treba da bude i veca u MB. U karti nema, jezera, reka,....
@milichic,
TT 2013.03 - nema Srbije
TT 2013.06 - ima Srbije i to odlicno
Da su crtali ubacili bi uvek po nesto. A ne odjednom ovoliko. To se tako ne radi i nije logicno. Kupili su od njih i posle placaju samo nadogradnju. TopMap je zeznuta stvar. Izdaju ono sto narucuju klienti. Ocigledno niko ne trazi Srbiju. Contrast dao TT dobru cenu i eto karte, ili Contrast kljuc u bravu.
Sto se tice falicnosti... stvar je... onako. Lepa devojka, telo, ali klempava i malo zrikava.