nađi drugi speedcam fajl- šta će ti za celu evropu. idi na poiplaza i tamo odaberi za koje zemlje ti treba i to sastavi u jedan fajl sa običnim notepad ili sa notepad++ odradi
Vidim citajuci sve ovo, da si ti pravi master za ove stvari... Ja iskreno u vezi navi programa nema pojma... Niti mogu da bilo sta skinem odavde od mapa, niti znam to da instaliram u android telefon, a jos manje u navigacioni uredjaj. Imam navigacioni uredjaj Goclever 5066 i u njemu je trenutno iGO 8, ali sa starim mapama... ja mislim iz 2010. godine, tako da ima dosta izmena po Srbiji, koje mi nedostaju.
Rado bih dosao do tebe, ili do bilo koga drugog, ko ima novi iGO-8 za android teelfon kao i nove mape iGO-8 za ovaj moj navi uredjaj Goclever, da ih prebacim direktno...
Svi ovi downloadi su postali mucenje... imao sam placen premium preko rapidshare, medjutim sve je to puklo, vec odavno kao i ovde ...
Eto molim jos jednom, ima li ko sa ovog foruma, od kog bih mogao direktno da prebacim mape i programe? Dosao bih kad god nekome odgovara...
Hvala unapred.