Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
piše ti iznad jdownloader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
piše ti iznad jdownloader
Da li neko ima neko resenje za moj problem?Pozdrav imao bih ja jedno pitanje skoro me je kolega upozorio da recimo konkretno kada oce da izabere mesto pored Novog Sada Futog ili Veternik ili Stepanovicevo ili Budisavu ........ Nece da mu da spisak ulica????
Konkretno koristi se verzija Igo Turkey 9.6.29.431282 probao sam i par kasnijih verzija pa izmedju ostalih i iGO Primo Israel 9.6.29.636868 Svugde isti problem sa Contrastovom mapom ne daje spiskove ulica u ovim navedenim mestima. Da li bi iko znao u cemu moze biti problem?
Da napomenem da te iste ulice ima recimo kada odaberem mesto Novi Sad ali recimo ima ista ulica u tri mesta i da onda ima i tri postanska broja ali ako izaberem ulicu on uvek otvori ulicu u Novom Sadu nema izbora da li je to u nekom drugom mestu.
Tek kada izaberem poprecnu ulicu ( sto bi dovelo do zakljucka da vec znam sa kojim ulicama se ukrsta ciljana ulica koja mi treba, onda mi navigacija recimo ni ne treba posto vec znam kuda idem) onda izabere ulicu koja mi treba.
Promeni mapu. Tj da li si probao sa novijim mapama?Da li neko ima neko resenje za moj problem?
Samo pitam onako usput.
Imas još 2 proizvodjaca karata. Tomtom i HERE.Pa mape su poslednje Contrastove ne znam da imaju novije od tih cini mi se iz 2014.?.
Znam ja za druge mape ali me Contrast jos nije izneverio i taj problem se odjednom pojavio ne znam sta ga je pokrenulo da li neki updejt da li rom na telefonu da li licenca...... Ne znam radilo je i odjednom problem na gomili telefona to su sve drugari iz firme kojima sam ja instalirao na telefone navigacije. Evo po neka slika da se vidi o cemu se radi.Imas još 2 proizvodjaca karata. Tomtom i HERE.
POGLEDAJ U TEMI IGO MAPE